به گزارش رکنا، برای تهیه خلال پوست >>نارنج در خانه، ابتدا باید خلالها را در آب سرد ریخته و چندین ساعت زمان دهید. در طی این مدت آب آن را چند بار عوض کنید. سپس، خلالها را به مدت ۳ دقیقه و تا سه مرتبه در آب بجوشانید و بعد از هر بار بجوشاندن، آنها را آبکش کنید.
مواد اولیه مورد نیاز
>>پوست نارنج۸ عدد
>>شکر۲۰۰ گرم
>>آب به مقدار کافی
>>آب نارنج تازه یک قاشق غذاخوری
>>مراحل تهیه خلال نارنج با شهد
مدت زمان لازم: ۳۰ دقیقه
سطح دشواری: متوسط
مرحله اول: خرد کردن پوست نارنج
در ابتدا پوست ۸ عدد نارنج را کاملاً شسته و جدا کنید. با چاقوی تیز، لایه سفید درونی پوستها را حذف کرده و سپس آنها را به شکل خلالهای باریک خرد کنید.
مرحله دوم: خیساندن پوست نارنج
خلالها را در ظرفی حاوی آب سرد قرار دهید و برای چند ساعت نگه دارید. در این مدت، چند بار آب ظرف را عوض کنید تا تلخی پوست نارنج کم شود.
مرحله سوم: جوشاندن پوست نارنج
یک قابلمه آب را روی شعله بگذارید. زمانی که آب به جوش آمد، خلالهای آبکش شده را به آب جوش اضافه کنید. ۳ دقیقه بجوشانید، آبکش کنید و سریعاً آنها را به کاسهای حاوی آب یخ منتقل کنید.
مرحله چهارم: طعمدهی به خلال نارنج
در قابلمهای شکر و آب بریزید و روی شعله بگذارید. اجازه دهید تا شکر حل شود و چند دقیقه بجوشد. سپس خلالهای نارنج را به قابلمه اضافه کنید. یک قاشق آب نارنج تازه نیز بیفزایید و پس از ۲ دقیقه شعله را خاموش کنید.
مرحله پنجم: آمادهسازی خلالها
پس از کمی خنک شدن شهد، خلالها را جدا کرده و در آبکش بگذارید تا خشک شوند. برای استفاده روی غذاها، میتوانید خلالها را در کره کمی تفت داده و روی برنج یا مرغ استفاده کنید.
روش تهیه خلال نارنج بدون شهد
این روش، خلالهای نارنج را واحدی در آب جوش ریخته، آبکش کنید و سپس در ترکیبی از آب سرد، مقداری شکر، گلاب و ۳ عدد هل قرار دهید.
طرز تهیه خلال نارنج خشک
برای تهیه خلال نارنج خشک، پس از خرد کردن پوست نارنج و گرفتن تلخی با روش جوشاندن چندباره، آنها را درون سینی پهن کنید و بگذارید چند روز در معرض هوا قرار گیرند تا خشک شوند.
نکات کلیدی تهیه خلال نارنج
چند توصیه مهم را برای تهیه بهتر خلال نارنج به خاطر داشته باشید:
- قسمتهای سفید پوست نارنج را کاملاً جدا کنید تا تلخی خلالها برطرف شود.
- به منظور برش پوست نارنج، میتوانید از قیچی نیز بهره ببرید.
- اگر به خلالهای شیرین علاقه دارید، بعد از شیرین کردن، آنها را همراه شکر در کیسهای پلاستیکی بریزید و تکان دهید. سپس روی کاغذ روغنی پهن کنید تا کاملاً خشک شوند.
- حین جوشاندن خلالها، از ظرف رویی استفاده نکنید. زیرا ممکن است باعث کدر شدن آنها شود. ظروف لعابی گزینه بهتری هستند.
- فیلم گیر کردن موتورسوار در لاستیکهای محافظ
- >> مشاهده خبر