به گزارش رکنا، >>ربات های ساختهشده با تکنولوژی چاپ سهبعدی معمولاً نیازمند تجهیزات الکترونیکی برای حرکت هستند. اما محققان آزمایشگاه Bioinspired Robotics and Design در دانشگاه UC سندیگو، با یک ابتکار جذاب، موفق به طراحی رباتی شدهاند که هیچ نیازی به برق ندارد و صرفاً با استفاده از هوای فشرده قادر به حرکت است.
طراحی ساده به سبک موجودات اعماق دریا
در مقایسه با دیگر رباتهای مشابه، مونتاژ این ربات منحصر بهفرد بسیار آسان است. بدنهی این ربات به شکلی کامل و یکپارچه به وسیله چاپ سهبعدی تولید میشود، به این معنی که دیگر نیازی به اتصال قطعات متعدد نیست و تمامی بخشهای آن در یک مرحله ساخته میشوند.
گامهای ساده برای راهاندازی این ربات شامل پایان فرآیند چاپ و پاکسازی سطح بدنه است و تنها کافی است یک کپسول هوای فشرده به آن متصل شود. به این ترتیب، ربات بدون هیچ سیستم الکترونیکی به حرکت درمیآید. پاهای کوچک این ربات با فشار هوا فعال میشوند و امکان حرکت به سمت جلو را فراهم میکنند.
هزینه پایین و کاربرد در محیطهای خطرناک
این ربات از طراحیهای ساده و مقرونبهصرفه بهره برده و هزینه ساخت هر واحد آن تنها حدود ۲۰ دلار است. چنین رویکردی نهتنها تولید آن را سادهتر و سریعتر میکند، بلکه استفاده از سیستم غیرالکترونیکی به ربات اجازه میدهد تا در محیطهای سخت و خطرناک عملکرد مؤثری داشته باشد؛ جایی که استفاده از رباتهای الکتریکی میتواند مشکلاتی ایجاد کند.
- فیلم / گورخر با بیرحمی آهوها را میکشد
- >> مشاهده خبر