class="anchor_header">> فهرست محتوا
  • >> >> غذاهای ساده برای فصل بهار
  • >> >> انتخاب میوه‌ها و آجیل‌های مناسب
  • >> >> هشدار درباره مواد غذایی مصنوعی

به گزارش رکنا، علیرضا عباسیان، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، توصیه کرد که در فصل >>بهار بهتر است مصرف غذاهای شیرین، گوشت قرمز و غذاهای تُند کاهش پیدا کند.

وی تأکید کرد که این فصل مناسب مصرف غذاهای ساده با ترکیبات کم و ساده است.

غذاهای ساده برای فصل بهار

عباسیان در ادامه گفت: در گذشته، ایرانیان به مصرف غذاهای ساده‌ای نظیر املت، تخم‌مرغ، کشک بادمجان و کله‌جوش می‌پرداختند که انتخاب‌های بسیار مناسبی برای بهار هستند. همچنین غذاهای خنکی مانند سوپ جو، آش جو و نان جو نیز بسیار مفید خواهند بود.

انتخاب میوه‌ها و آجیل‌های مناسب

این متخصص >>طب سنتی در خصوص میوه‌های مناسب این فصل اظهار داشت: بهتر است هر روز فقط یک نوع میوه مصرف شود و از درهم‌خوری میوه‌ها اجتناب گردد. مصرف میوه‌های فصل مانند توت‌فرنگی و زردآلو نیز تاکید می‌شود.

وی درباره انتخاب آجیل‌ها برای بهار توضیح داد که فندق، بادام و پسته گزینه‌های مناسبی هستند، اما بهتر است از مصرف گردو، بادام‌زمینی و بادام‌هندی به دلیل خاصیت گرمایی و آلرژنی آن‌ها پرهیز شود، چرا که ممکن است برای برخی افراد مشکلاتی ایجاد کنند.

هشدار درباره مواد غذایی مصنوعی

عباسیان نسبت به مصرف مواد غذایی حاوی رنگ‌های مصنوعی هشدار داد و افزود: شیرینی‌هایی با رنگ‌های قرمز، سبز تند، نقره‌ای و طلایی، و همچنین آدامس‌ها و تنقلات با طعم‌های مصنوعی برای سلامت بدن مضر هستند. بدن در فصل بهار حساس‌تر است و این مواد می‌توانند آسیب بیشتری وارد کنند.

منبع: وزارت بهداشت

  • قرص لوزاتن ۵۰ برای چیست؟ + فیلم
    • >> مشاهده خبر