به گزارش رکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، شینا انصاری در رابطه با خرید و فروش و قاچاق >>حیوانات وحشی و اقدامات سازمان‌ حفاظت محیط زیست برای مقابله با این پدیده،‌ تصریح کرد: در واقعیت این یکی از مشکلات ما است، به خصوص با این شبکه‌های اجتماعی و >>فضای مجازی بعضا شاهد هستیم که این موضوع افزایش پیدا کرده است. در حال حاضر، این موضوع از طریق معاونت طبیعی سازمان محیط زیست و به‌ویژه ادارات کل محیط زیست استان‌ها در حال پیگیری است. اگر موردی به هر حال مطرح شود و گزارشی باشد، پیگیری خواهد شد.

وی ادامه داد: ما قطعاً یکی از محورهایی که پیگیری می‌کنیم، تشکیل یک گروه نظارتی و تیم نظارتی در این حوزه باید باشد. در تعاملی که با پلیس مربوطه داریم، متخلفانی که در این حوزه به خرید و فروش گونه‌های وحشی و حیات وحش مشغول هستند، پیگیری خواهیم کرد. زیرا این گونه‌های حیات وحش باید در طبیعت باشند و حتی گونه‌های غیربومی نیز جایشان در مراکز خاصی است و جای آن‌ها در منازل نیست.

>>وضعیت حیواناتی که در مراکز نگهداری حیوانات وحشی هستند را پیگیری می‌کنیم

رییس‌ سازمان حفاظت از محیط زیست عنوان کرد: برنامه‌ای که در آن مراکز داریم، این است که آن‌ها را شناسایی کردیم و بحث امتیازبندی این مراکز نیز در دستور کار قرار دارد. هرچند این مراکز مشکلاتی دارند، اما تلاش ما بر این است که با افزایش نظارت و برنامه‌ریزی‌های که کردیم، وضعیت نگهداری و رفاه حیواناتی که در این مراکز هستند و قابلیت رهاسازی در طبیعت ندارند، افزایش پیدا کند. به هر حال، مشکلات ما زیاد است، اما تلاش ما این است که ان‌شاءالله این مشکلات برطرف شود.

>>مردم از خرید حیوانات حیات وحش خودداری کنند

انصاری در پاسخ به این سوال که مردم چه کمکی در این راستا می‌توانند انجام دهند، بیان کرد: کمکی که مردم می‌توانند بکنند، این است که اولاً از خرید این‌گونه حیوانات خودداری کنند، به‌ویژه گونه‌هایی که جزء >>حیات وحش هستند، مانند سنجاب‌هایی که متأسفانه به وفور خرید و فروش می‌شوند. واقعاً این گونه‌های وحشی را خریداری نکنند. طبیعتاً اگر تقاضا وجود نداشته باشد، میزان عرضه نیز کاهش پیدا می‌کند و در نتیجه میزان قاچاق این حیوانات نیز کاهش خواهد یافت. مورد دوم این است که اگر جایی حیوان وحشی مشاهده کردند، این موضوع را به مأموران سازمان حفاظت گزارش دهند.

  • فیلم حرکات حرفه‌ای تکواندو
    • >> مشاهده خبر