class="anchor_header">> فهرست محتوا
  • >> >> محسنی اژه‌ای در آیین اختتامیه نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع دستی:
  • >> >> ما مسئولان و کارگزاران نظام بیش از سخن گفتن نیاز به شنیدن داریم

به گزارش رکنا به نقل از مرکز رسانه >>قوه قضائیه ، قاضی القضات ادامه داد، خواهران من که در روستا زندگی می‌کردند به واسطه همین >>قالیبافی چنان به ریاضی مسلط بودند که گاهی اوقات افرادی که مدرسه رفته بودند نمی‌توانستند عملیات ریاضی را به سرعت آن‌ها انجام دهند.

زن‌های روستایی و عشایری ما به واسطه قالیبافی یک نقشه مهندسی در ذهنشان ترسیم می‌کنند و بعدا با بهترین رنگ و لعاب یک فرش می‌بافند.

محسنی اژه‌ای در آیین اختتامیه نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع دستی:

ما مسئولان و کارگزاران نظام بیش از سخن گفتن نیاز به شنیدن داریم

به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، طی سخنانی در آیین اختتامیه نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع دستی (سرو سیمین)، ضمن اشاره به نقش بی‌بدیل میراث فرهنگی و صنایع دستی در ارتقاء تمدنی ایران اسلامی، اظهار کرد: ما مسئولان و کارگزاران نظام بیش از سخن گفتن نیاز به شنیدن داریم؛ امروز نیاز داریم که جامعه خود را بیشتر بشناسیم و با ظرفیت‌ها، استعدادها و ابتکارات آحاد جامعه بیشتر آشنا شویم. ما کارگزاران نظام باید هرچه بیشتر، موانع و چالش‌های پیش‌روی تمامی اقشار جامعه را بشناسیم تا بتوانیم هر چه بهتر به مسئولیت خود عمل کنیم.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به ظرفیت و استعداد بالای زنان عفیف ایران اسلامی بعنوان قشری مهم و تاثیرگذار در کشور گفت: امروز نیمی از افراد جامعه ما را زنان تشکیل می‌دهند؛ حال سؤال این است که آیا ما کارگزاران نظام نسبت به همه استعدادها و توانایی‌های زنان ایران اسلامی، شناخت داریم؟

رئیس دستگاه قضا با اشاره به اهمیت بالای شناساندن میراث فرهنگی و تمدنی غنی سرزمین ایران به جهانیان، بیان داشت: باید میراث فرهنگی و تمدنی چند هزار ساله ایران و همچنین یک میلیون آثار فرهنگی و باستانی این سرزمین را هرچه بیشتر به جامعه خودمان و مردم دنیا و نسل فردا معرفی کنیم و بشناسانیم. باید در حفاظت و حراست از میراث غنی فرهنگی و تمدنی سرزمینمان جهد و کوشش بیشتری داشته باشیم. باید کاری کنیم که نسل آتی به میراث‌داری ما مباهات کند.

رئیس عدلیه با اشاره به نقش صنعت گردشگری و صنایع دستی در تقویت بنیه اقتصادی کشور تصریح کرد: امروز اقتصاد و معیشت مردم، مسئله اول کشور است؛ گردشگری از آن دسته صنایعی است که در تقویت بنیه اقتصادی کشور و ایجاد اشتغال پایدار، نقش قابل توجهی دارد. باید هرچه بیشتر از ظرفیت‌های صنعت گردشگری در افزایش منابع ارزی کشور بهره بگیریم. البته در اینجا ذکر این نکته مهم ضروری است که ما نمی‌خواهیم به قیمت پایمال شدن ارزش‌های فرهنگی و دینی کشور و نفوذ فرهنگ بیگانه، صنعت گردشگری را توسعه و رونق دهیم.