شهرام غفاری، معاون درمان سازمان تامین اجتماعی، از الزامی شدن طرح ورود دو مرحلهای پزشکان به سامانههای نسخهنویسی آنلاین خبر داده است. طرحی که به گفته او در سازمان تامین اجتماعی از یک سال قبل اجرایی میشده اما حالا برای همه سامانههایی که این سرویس را ارائه میدهند، الزامی شده است:
class="sc-9996cfc-0 haEmbW">>از چندین ماه قبل، از سایر سامانههای نسخهنویسی خواسته بودیم که احراز هویت دو مرحلهای را در سامانههایشان فعال کنند که بالاخره پس از چندین بار فرصت، از ابتدای خرداد ماه، الزامی شد که بسیاری از این سامانهها، این سرویس را بهروزرسانی و اضافه کردهاند.class="sc-9996cfc-0 iCBGOT">>- شهرام غفاری، معاون درمان سازمان تامین اجتماعی
غفاری توضیح داده است که تا پیش از الزامی شدن طرح احراز هویت دو مرحلهای، ممکن بود افراد دیگر بهویژه در مراکز درمانی و درمانگاهها، با استفاده از نام کاربری و رمز عبور پزشک، وارد سامانه نسخهنویسی شوند که این مسئله در نسخه الکترونیکی سازمان تامین اجتماعی، بیش از یک سال است حل شده؛ یعنی پزشکانی که با سامانه Ep.tamin.ir کار میکنند، کد تایید را روی تلفن همراه خود دریافت و با استفاده از آن، وارد سامانه میشوند.
حالا باید این نحوه احراز هویت در همه سامانهها ایجاد شود. معاون درمان سازمان تامین اجتماعی درباره نحوه کار این شیوه احراز هویت نیز توضیح داده است:
class="sc-9996cfc-0 haEmbW">>کد احراز هویت(OTP) در هر بار ارسال، برای ۴ ساعت معتبر است و این طور نیست که با هر بار تجویز نسخه، نیاز به درخواست و ورود کد تایید وجود داشته باشد. قبلا سقف اعتبار این کد، ۲ ساعت بود که برای راحتی کار پزشکان در مراکز دانشگاهی و درمانگاهی به ۴ ساعت افزایش پیدا کرد.class="sc-9996cfc-0 iCBGOT">>- شهرام غفاری، معاون درمان سازمان تامین اجتماعی
به گفته معاون درمان سازمان تامین اجتماعی، پزشکان برای تعداد ورود دو مرحلهای به سامانههای نسخهنویسی محدودیتی در طول روز ندارند؛ یعنی یک پزشک میتواند پس از ورود و یا در پایان ۴ ساعت اعتبار کد، مجدداً درخواست دهد و کد را دریافت کند.
غفاری میگوید تا کنون بسیاری از سامانههای فعال در بخش نسخهنویسی آنلاین به سامانه تامین اجتماعی متصل شدهاند. او همچنین ابراز امیدواری کرده است که با الزامی شدن طرح احراز هویت دو مرحلهای، سامانه یکپارچه بهداشت (سامانه سیب) هم این شیوه احراز هویت را اجرایی کند.