یکشنبه، 14 اردیبهشت، 1404

باشگاه استقلال خانه رقبا؛ «سیما»ی زشت یک تصمیم!

خبر انتصاب سخنگوی جدید باشگاه استقلال در شرایطی با آب و تاب مطرح شد و روابط عمومی این باشگاه از ساعده سیما به عنوان اولین سخنگوی زن تاریخ این باشگاه نام برد که گویا شق القمری رخ داده است.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، ناپایدارترین فصل استقلال رو به پایان است؛ آبی‌ها در فصلی که در حال سپری شدن است، رنگ آرامش و ثبات را ندیدند. گواه این موضوع هم ۷ تغییر روی نیمکت این تیم بود که در نهایت نوبت به مجتبی جباری رسید تا به نوعی منجی این روزهای آبی‌ها باشد.

مدیریت باشگاه استقلال از اواخر فصل گذشته و نخستین روزهای سال ۱۴۰۳ با حاشیه‌هایی روبه‌رو شد. مشکلاتی که منجر به درگیری لفظی جواد نکونام با مدیریت باشگاه شده بود. آن هم در شرایطی که آبی‌ها تا روزهای پایانی فصل صدرنشین بودند، اما درگیری‌های ادامه‌دار نکونام و علی خطیر، تغییر مدیریت را به همراه داشت و حضور فرشید سمیعی هم کمک کننده نبود. با این شرایط نمی‌شد پیش‌بینی کرد که نکونام پس از فصلی رویایی که استقلال را با بالاترین امتیاز تاریخ لیگ برتر نایب قهرمان کرد، ابقا می‌شود یا نه. با این حال، تصمیم برای ابقای نکونام به نوعی با ورود احمد شهریاری به ماجرا نهایی شد که شواهد نشان می‌داد مشکلات سرمربی تیم با مدیرعامل پایان نیافته است.

شروع فصل جدید برای استقلال، جذاب نبود. درگیری‌های نکونام با مدیریت باشگاه در فصل نقل‌وانتقالات ادامه یافت و موضوع اختلافات با جذب دو بازیکن بوسنیایی توسط شهریاری و دیپورت آنها توسط نکونام، بالا گرفت. راهی که مشخص بود تا پایان طی نخواهد شد و با توجه به تغییر دولت، انتظار می‌رفت که پیش از برکناری نکونام، مدیریت باشگاه استقلال تغییر پیدا کند. با این حال نکونام زودتر از آنکه تغییرات به پتروشیمی خلیج‌فارس برسد و این تغییرات منجر به تغییر مدیریت در باشگاه استقلال شود، برکنار شد و جای خود را به سرمربیان موقت و دائم بعدی داد.

جالب است که با وجود انتخاب هیئت مدیره‌ای که همه سوابق استقلالی داشته و دارند، اما آبی‌پوشان با تیم مدیریتی جدید هم به آرامش نرسید و حتی تا حس کردن خطر سقوط به لیگ دسته اول پیش رفت؛ تا جایی که روزبه چشمی در ورزشگاه آزادی فریاد می‌زد: >>«این تیم سقوط نمی‌کند!» با این حال صحبت درباره مدیریت جدید باشگاه استقلال هم زیاد است. امیر عابدینی، مدیرعامل سابق باشگاه پرسپولیس که اخیراً نامزد ریاست فدراسیون فوتبال شده بود در گفت‌وگویی که با تابناک داشت با اشاره به مدیریت باشگاه استقلال و همچنین مدیران ارشد هلدینگ خلیج فارس گفته بود: «>>آنجایی که استقلال را به آن دادند مدیریتش پرسپولیسی است و من واقعاً تعجب می‌کنم، چون دوستان به این حد تمرکز و فکر ندارند.»

شاید در وهله اول، این صحبت‌های عابدینی را کسی جدی نگرفت. چراکه نگاهی به حضور افرادی چون علی نظری جویباری، فریده شجاعی، محمود بابایی و... با سابقه حضورشان در استقلال این ذهنیت را غیرقابل باور می‌کرد، اما تصمیمات در استقلال هرچقدر جلوتر آمد، عجیب و عجیب‌تر شد. حالا با حکم علی نظری جویباری، مدیرعامل باشگاه استقلال «ساعده سیما» به عنوان سخنگوی این باشگاه منصوب شده است که سوابق او این انتصاب را جذاب می‌کند.

باشگاه استقلال در خبر انتصاب سیما به عنوان سخنگوی این باشگاه به بخشی از سوابق شغلی او اشاره کرده و نوشته است: «سیما دانش آموخته کارشناسی ارشد حقوق دانشگاه تهران است که ۱۵ سال سابقه فعالیت‌های حقوقی، ورزشی و رسانه‌ای در کارنامه دارد.» با این حال او قطعاً یک هوادار باشگاه استقلال نیست که انتصاب چنین فردی با هر تخصصی، نمی‌تواند به صورت کامل منافع باشگاه استقلال را تأمین کند یا همین یک مورد، می‌تواند او را به حاشیه بکشاند.

گواه استقلالی نبودن سیما، از مضمون یکی از نوشته‌های خودش در شبکه اجتماعی ایکس یا همان توئیتر قابل بررسی است. جایی که شاید سخنگوی فعلی باشگاه استقلال این تیم را در آسیا نماینده ایران خطاب کرده و به حمایت پرداخته بود، اما داخل پرانتز مستقیماً نوشته بود که استقلالی نیست. استقلالی نبودن سیما نه اینکه یک جرم یا ضعف باشد که چه بسا شاید او هوادار تیمی باشد که در سالیان اخیر قدرتمندتر از آبی‌ها هم ظاهر شده، اما طبیعتاً چنین انتصابی برای باشگاهی با قدمت استقلال زشت و ناپسندیده است.

ساعده سیما و تخصصش بسیار قابل احترام است؛ شاید او حتی لایق پست‌های بهتر و بالاتری از سخنگوی یک باشگاه باشد، اما تصمیم برای انتصاب او به عنوان سخنگوی باشگاه استقلال در حالی که او در شبکه‌های اجتماعی به استقلالی نبودنش اشاره داشته، تصویر و سیمای زشتی از یک تصمیم اشتباه را نشان داد. تصمیمی که البته قابل اصلاح است، اما به شرطی که مدیریت باشگاه استقلال از تصمیمات برهم زننده آرامش تیم، دست بکشد.

7 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها