چهارشنبه، 08 مرداد، 1404

طرز تهیه اسپاگتی ژله‌ای با چغندر

مواد لازم:
1. سه گرم متیل سلولز
2. 300 گرم پوره چغندر
3. آب گرم یا کنسومه دلخواه

اسپاگتی با متیل سلولز یک نوع ماکارونی نوآورانه است که برخلاف پاستای معمولی، در گرما سفت و در سرما مایع می‌شود. این روش منحصر‌به‌فرد با استفاده از متیل سلولز، که به ژلاتین معکوس معروف است، بافتی خاص ایجاد می‌کند. ترکیب آن با پوره چغندر طعمی ملایم و شیرین به این اسپاگتی می‌بخشد و رنگی جذاب به آن می‌دهد. این غذا برای افرادی که به تکنیک‌های جدید آشپزی علاقه دارند، انتخابی متفاوت است. برای یادگیری طرز تهیه این اسپاگتی، ویدئو را در تابناک مشاهده کنید.
4 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها