class="p" dir="rtl">>
class="p" dir="rtl">>به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، «مسعود حبیبی» ضمن اشاره به این که عسل طبیعی که بدون دخالت انسان تولید شود دارای خواصی هست، گفت: با افزایش جمعیت انسانها همانطور که تقاضای عسل بیشتر شد، تقلب نیز در این بازار بیشتر شد. class="p" dir="ltr">> class="p" dir="rtl">>وی با بیان این که یکی از تقلبهایی شایع در این فرایند در اختیار قرار دادن شیره شکر برای زنبورهاست، اظهار کرد: با انجام این عمل زنبور از شیره شکری استفاده کرده و در نتیجه عسلی که تولید میکند دارای مقدار زیادی از شکر یا همان ساکارز است. class="p" dir="ltr">> class="p" dir="rtl">>حبیبی تصریح کرد: ساکارز همان قند عادی است که از ترکیب گلوکز و فروکتوز به وجود می آید که در استاندارد عسل حداکثر مجاز برای آن تعیین شده است. class="p" dir="ltr">> class="p" dir="rtl">>رییس اداره نظارت بر واردات و صادرات غذا و داروی استان ضمن اشاره به اینکه استاندارد میزان ساکارز در عسل پنج درصد است، گفت: عسلهایی که بصورت استاندارد تولید میشود از طریق آزمایشات مخصوص سنجیده و نظارت میشود اما درصد ساکارز در عسلهای محلی به علت بررسی و آزمایش نشدن مشخص نبوده و همه چیز به اعتماد خریدار به فروشنده برمیگردد. class="p" dir="ltr">> class="p" dir="rtl">>حبیبی ضمن بیان این که گاهی محصول عرضه شده توسط تولیدکنندگان غیر استاندارد عسل نیست و در فرایند تولید محصول زنبور هیچ دخالتی ندارد، اظهار کرد: برخی افراد سودجو با مخلوط کردن شیره شکر و اسانس عسل تقلبی تولید میکنند. class="p" dir="ltr">> class="p" dir="rtl">>وی با بیان این که عسلهای تولید شده در کارخانههای معتبر تحت نظارت و کنترل سازمان غذا و دارو است، گفت: اما با این حال گاهی پیش میآید که در کارخانهها، خصوصا کارخانههایی ناشناخته تقلب در تولید عسل صورت گیرد. class="p" dir="ltr">> class="p" dir="rtl">>وی با اشاره به اجرایی شدن طرح نمونه برداری در سطح عرضه (pms) گفت: در اجرای این طرح کارشناسان محصولاتی همچون عسل را خریداری کرده و آزمایشات لازم را جهت کنترل و بررسی استانداردها را انجام میدهند. class="p" dir="ltr">> class="p" dir="rtl">>حبیبی ضمن بیان اینکه ترکیب هیدروکسی متیل فورفورال نیز از دیگر مواردی است که توسط سازمان غذا و دارو بررسی میشود، گفت: این ماده در اثر حرارت دیدن عسل تولید میشود. class="p" dir="ltr">> class="p" dir="rtl">>رییس اداره نظارت بر واردات و صادرات در پایان اظهار کرد: عسلهای محلی از نظر میکروبی حاوی کلستریدیوم بوتولینوم هستند و به همین علت برای کودکان زیر دو سال مناسب نیستند.