به گزارش >>خبرنگار مهر، حجتالاسلام مهدی حسان شامگاه چهارشنبه در جمع عزاداران هیئت یا فاطمه الزهرا (>>س) بجنورد گفت: دین در نگاه بنیامیه به ابزاری برای تخدیر مردم تبدیل شده بود و یزید به عنوان حاکم وقت، چهرهای آشکار از فساد، شرابخواری و بیبندوباری بود؛ از اینرو قیام امام حسین (>>ع) یک ضرورت دینی و تاریخی بود.
وی افزود: برخی از >>خلفا نیز در زمان سایر ائمه (>>ع) ظاهر شریعت را حفظ میکردند و فساد خود را پنهان نگه میداشتند، اما در زمان امام حسین (>>ع)، انحراف دینی علنی و آشکار بود و ارزشهای الهی مورد تمسخر قرار میگرفت.
استاد حوزه علمیه با اشاره به آثار قیام حسینی تصریح کرد: پس از گذشت ۱۴۰۰ سال، همچنان کربلا چراغ هدایت و کشتی نجات است و این نشان از آن دارد که خداوند اراده کرده محبت اهلبیت (>>ع) در دل مؤمنان باقی بماند.
حجتالاسلام حسان با انتقاد از تغییر الگوهای فرهنگی جوانان در عصر حاضر بیان کرد: امروز الگوهای برخی جوانان با فرهنگ دینی و ایرانی ما همخوانی ندارد و این فاصله فرهنگی آسیبزاست؛ در حالیکه باید مساجد و هیئتهای مذهبی نقشی فعالتر و پررنگتر در تربیت و هدایت نسل جوان ایفا کنند.
وی با اشاره به رویکرد بنیامیه گفت: معاویه چهره جامعه را نسبت به اهلبیت (>>ع) تغییر داد و بغض نسبت به آنان را در جامعه ترویج کرد و امروز نیز باید مراقب باشیم تا این انحرافها به شکل مدرن در جامعه تکرار نشود.
وی در پایان تأکید کرد: مساجد باید >>ملجأ و پناهگاه مردم باقی بمانند و با گسترش فعالیتهای فرهنگی، پاسخگوی نیاز نسل جوان و دغدغهمندان دین باشند.