محمود >>شبان در گفتگو با >>خبرنگار مهر اظهار کرد: بخش عمدهای از انگور تولیدی این شهرستان (حدود ۸۰ درصد) به کشمش تبدیل میشود و ۲۰ درصد باقیمانده نیز به صورت >>تازهخوری به کشورهای همسایه و سایر استانهای کشور صادر میگردد.
مدیر جهاد کشاورزی خلیل آباد با اشاره به خسارات واردشده به باغات در سال جاری بیان کرد: در پی خشکسالی، سرمازدگی، تگرگ، سیل و طوفان فروردینماه و همچنین تنشهای آبی، تولید انگور در شهرستان با کاهش ۶۰ درصدی نسبت به میانگین سالهای گذشته مواجه شده است و با وجود این، پیشبینی میشود حدود ۵۰ هزار تن انگور از باغات این شهرستان برداشت شود.
وی افزود: باغات انگور خلیلآباد از نظر کمی و کیفی دارای شرایط ویژهای هستند و درآمد اصلی مردم منطقه از تولید انگور و کشمش تأمین میشود.
به گفته >>شبان برداشت از اوایل تیرماه آغاز و هماکنون ۵ سردخانه با ظرفیت ۱۰ هزار تن آماده >>سورت، بستهبندی و صادرات محصول هستند.
مدیر جهاد کشاورزی خلیل آباد گفت: در خلیلآباد بیش از ۳۰ رقم انگور شناسایی شده که از مهمترین آنها میتوان به >>پیکامی و عسکری معمولی برای >>تازهخوری و تولید کشمش اشاره کرد و سایر ارقام شامل ترکمن ۴، لعل، ریش بابا، صاحبی، >>رزقی، یاقوتی، فخری، >>مسکه، >>طرقی، خلیلی، >>سرقی و همچنین ارقام تجاری جدیدی هستند که در تولید مویز و >>تیفی کاربرد دارند.