به گزارش >>خبرگزاری مهر، در نشست مشترک رضوان حکیمزاده معاون آموزش ابتدایی با علی >>پارسانیا مدیر شبکه آموزش، بر گسترش همکاریهای رسانهای در تابستان ۱۴۰۴ با هدف ارتقای کیفیت آموزش و تقویت هویت حرفهای معلمان تأکید شد.
حکیمزاده با اشاره به ظرفیت بالای شبکه آموزش در شکلدهی به جریانهای تربیتی، اظهار داشت: باید از این فرصت برای الگوسازی، انتقال تجربیات موفق، و بازنمایی حرفه معلمی در افکار عمومی بهره گرفت.» وی با تبیین سه محور اصلی برای همکاری، پیشنهادهایی را جهت تدوین و اجرای برنامههای تابستانی مطرح کرد.
وی با اشاره به اهمیت ارتقای مهارتهای حرفهای، بهویژه در زمینههای تدریس، ارزشیابی، مدیریت کلاس و ارتباط مؤثر، خواستار طراحی مجموعه برنامههایی ویژه برای معلمان شد تا ضمن ارتقای دانش و نگرش آنان، نمونههایی از معلمان تحولآفرین به جامعه معرفی شوند.
معاون آموزش ابتدایی همچنین با تأکید بر اهمیت زبان و ادبیات فارسی در تقویت هویت ملی، خواستار تولید برنامههایی با محوریت تربیت حماسی، روایتگری ملی و مسابقات داستاننویسی در مدارس شد.
حکیمزاده تصریح کرد: مدرسه باید به کانون بازتولید فرهنگی، تقویت هویت و ارتقا سرمایه اجتماعی بدل شود و رسانه ملی در این فرآیند نقشی کلیدی دارد.
>>حمایت رسانهای از فعالیتهای تربیتی مدارس
در ادامه این نشست، >>پارسانیا ضمن استقبال از پیشنهادات ارائهشده، بر آمادگی شبکه آموزش برای تولید برنامههای مشارکتی و اثرگذار تأکید کرد.
وی با اشاره به ضرورت بهرهبرداری از ظرفیتهای موجود در آموزشوپرورش، اظهار داشت: برنامهریزی برای تولید مدلهای تعاملی در آموزش مجازی، حمایت رسانهای از فعالیتهای تربیتی مدارس، و انعکاس تجارب مدارس موفق در مناطق کمتر برخوردار از جمله اولویتهای ما خواهد بود.
>>کارگروه مشترکی برای طراحی برنامههای تابستانی تشکیل میشود
وی همچنین تقویت نقش خانواده، افزایش تعامل میان مدرسه و جامعه، و حمایت از معلمان فعال در حوزه مسئولیتپذیری اجتماعی را از جمله زمینههای همکاری مشترک میان آموزشوپرورش و رسانه ملی عنوان کرد.
این نشست در راستای تقویت تعاملات ساختاری میان وزارت آموزشوپرورش و رسانه ملی برگزار شد و مقرر شد کارگروه مشترکی برای طراحی برنامههای تابستانی با محورهای مطرحشده، تشکیل شود.