سه‌شنبه، 27 خرداد، 1404

تولید و صادرات ماهیان خاویاری کشور افزایش یافت

به گزارش >>خبرگزاری مهر، ناصر کرمی‌راد، مدیرکل دفتر بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران با اشاره به ظرفیت‌های اقلیمی مناسب برای گسترش این صنعت، اعلام کرد: در فاز دوم توسعه، هدف‌گذاری برای تولید بیش از ۱۴۰ تن خاویار و ۲۰ هزار تن گوشت ماهیان خاویاری انجام شده است.

به گفته وی، سرمایه‌گذاری در این حوزه بسیار سودآور است و داشبوردهای سرمایه‌گذاری برای توسعه این صنعت در استان‌های مختلف آماده شده‌اند.

مدیرکل دفتر بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۳ تولید گوشت ماهیان خاویاری به بیش از ۶۰۵۰ تن رسیده که نسبت به سال قبل رشدی حدود ۲۶ درصدی داشته است.

وی افزود: همچنین تولید خاویار کشور از ۲۱.۶ تن در سال گذشته به بیش از ۲۵.۱ تن افزایش یافته که نشان‌دهنده رشد ۱۷ درصدی است.

کرمی‌راد همچنین گفت: در حوزه صادرات نیز بیش از ۷.۵ تن خاویار به طور مستقیم از مسیر گمرک صادر شده و تخمین زده می‌شود که بخش قابل توجهی از خاویار ایران نیز به‌صورت مسافری و چمدانی به خارج از کشور منتقل شده باشد.

وی تأکید کرد: خاویار ایران همچنان در بازار جهانی بی‌رقیب است و مشتریان خاص خود را دارد.

مدیرکل دفتر بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی آبزیان تصریح کرد: با ادامه این روند، ظرفیت تولید و صادرات ماهیان خاویاری کشور در حال افزایش بوده و فرصت‌های جدیدی برای سرمایه‌گذاری در این بخش فراهم شده است.

جدیدترین گزارش‌های اقتصادی و بازار را دنبال کنید

13 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها