پنج‌شنبه، 01 خرداد، 1404

پوسترهای «خادمان ملت» افتتاح شد؛ منتخبی از ۲ هزار پوستر

به گزارش >>خبرگزاری مهر، نمایشگاه «خادمان ملت» شامل منتخبی از آثار پوستر و تایپوگرافی خلق‌ شده توسط هنرمندان سراسر کشور به مناسبت شهادت سید ابراهیم رئیسی و همراهان وی است که توسط مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری در گالری عالی روی دیوار رفت.

در این نمایشگاه، ۵۰ اثر پوستر و تایپوگرافی از هنرمندانی چون ابوالفضل شریفی، امید کردی، امیرعلی اوحدی، آزاده قربانی، بهنام شیرمحمدی، حسن جعفری‌نیا، حسین براتی، حسین ونکی، حسین یوزباشی، ربابه فاضل، روح‌اله مختاری، سارا نجفی، سید محمدرضا میری، سید محمدعلی بلادی‌فر، صادق صانعی، عارفه نادری، علیرضا باقری، عماد جمشیدی، لیلا تیموری‌نژاد، مجتبی حسن‌زاده، محسن فرجی، محمدالحسنی المشرفاوی(از عراق)، محمدحسین جوانی، محمد رازقی، محمد روح‌الامین، محمدرضا دوست‌محمدی، محمدصابر شیخ‌رضایی، محمود بازدار، مرضیه رنجبر، مسعود نجابتی، حامد مغروری، مهدی قنواتی، مهدیه قاسمی، مهناز صابرپور و میکاییل براتی روی دیوار رفته است.

محمد زرویی نصرآباد مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری «نام» درباره این نمایشگاه گفت: در بدو ورود به نمایشگاه «خادمان ملت» دوباره یاد و خاطره واقعه سقوط‌ بالگرد و آن روزهای سخت، برایم تداعی شد. این نمایشگاه و نمایشگاه‌های شبیه آن، به ما یادآوری می‌کنند کسی که به درستی خدمت کرده و با صداقت کار کند، هرگز فراموش نخواهد شد.

وی عنوان کرد: برپایی چنین نمایشگاهی نشان‌دهنده این است که هنرمندان ما هیچگاه چنین افراد خادمی را فراموش نمی‌کنند و نه تنها در زمان سختی و وقت وقوع حادثه برای آن‌ها کار خلق می‌کنند، بلکه با گذشت زمان نیز، این افراد همچنان در قلب‌شان زنده هستند و برای آنها اثر خلق می‌کنند، از این نظر شاید بتوان گفت هنرمندان وجدان زنده جامعه و تاریخ هستند.

زرویی نصرآباد در مرور تاریخچه آثار به نمایش درآمده در نمایشگاه «خادمان ملت» بیان کرد: شبی که خبر رسید بالگرد رییس جمهور وقت و همراهانش دچار سانحه شده، شب میلاد امام رضا (ع) بود و دوستان در حوزه گرافیک و پوستر و تایپوگرافی در مشهد جمع بودند، از طرفی دیگر هنرمندان شاعر هم در مشهد حضور داشتند و شروع به کار کردند تا برنامه برگزار کنند، البته با این نگاه که این اتفاق احتمالا با خبر خوبی همراه است و آنها زنده خواهند ماند. همچنین دوستان شاعر حاضر در مشهد، آن شب تا صبح، کار می کردند و شعر می‌گفتند. همزمان گروه‌های زیادی در بستر فضای مجازی در سراسر کشور تشکیل شد که با هم مشورت می‌کردند و روند سرودن شعر ادامه پیدا کرد.

وی توضیح داد: با دقت در بخشی از پوسترها شاهد امید هنرمندان برای پایان خوش ماجرا و انعکاس آن در آثارشان خواهیم بود و فکر می‌کنم در آن دوران بیش از ۲ هزار پوستر کار گرافیکی تولید شد و این عدد به قدری بزرگ بود که ما حتی توان انتشار تمام این آثار را نداشتیم و فقط توانستیم برخی از تولیدات را در گستره وسیع منتشر کنیم و بقیه آثار هم‌ در فضای مجازی منتشر شد.

علاقمندان به بازدید از این آثار می‌توانند از ۳۱ اردیبهشت تا ۱۰ خرداد ۱۴۰۴، شنبه تا چهارشنبه، ساعت ۹ تا ۱۸ به نشانی خیابان سمیه، نرسیده به خیابان حافظ، حوزه هنری مراجعه کنند.

12 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها