به گزارش >>خبرنگار مهر، سرهنگ رامین پاشایی رئیس مرکز امداد و فوریتهای سایبری پلیس فتا اظهار کرد: متأسفانه جرایم سایبری نوظهور هستند و از آنجایی که مردم ما وقت زیادی در فضای مجازی سپری میکنند لذا مصرف اینترنت هموطنان بالاتر از میانگین حد جهانی است.
وی آموزش و فرهنگسازی را برای فعالیت در فضای مجازی ضروری دانست و افزود: ما با کاربران بی شماری مواجه هستیم که به شدت علاقمند به وب گردی هستند و در این فضا تفریح میکنند اما کوچکترین تنظیمات امنیتی تلفن همراه خود را نمیدانند به همین دلیل هم بعضاً حساب کاربری آنها هک میشود و تمام مخاطبانی که در این حساب کاربری ذخیره هستند نیز در اثر این غفلت و سهل انگاری صاحب تلفن همراه دچار مشکل خواهند شد.
رئیس مرکز امداد و فوریتهای سایبری پلیس فتا در مصاحبه با رادیو گفت >>وگو تأکید کرد: دانش هموطنان باید نسبت به جرایم سایبری افزایش پیدا کند چراکه هرچه قدر دانش بالاتر میرود میزان وقوع جرایم نیز کاهش پیدا میکند.
سرهنگ پاشایی در مورد اهمیت و ضرورت سرمایه گذاری در حوزه امنیت سایبری گفت: هر یک از دستگاهها و ارگانها و سازمانها یک سری الزامات سایبری دارند اما متأسفانه این دستگاهها و نهادها ترک فعل دارند و امنیت سایبری به موازات رشد آن کسب و کار جدی گرفته نمیشود.
وی با بیان اینکه جسارت مجرمان سایبری به موازات سهل انگاری کاربران روز به روز بیشتر میشود و کار پلیس فتا هم سختتر میشود اظهار کرد: سازمانها و دستگاههای مختلف باید الزامات سایبری که پلیس فتا تعریف میکند را رعایت کنند اما متأسفانه کوتاهی میکنند.
رئیس مرکز امداد و فوریتهای سایبری پلیس فتا تصریح کرد: با وجود اینکه سطح وقوع دسترسیهای غیرمجاز و هک شرکتها پایین آمده اما باز هم متأسفانه گاهی اوقات تخلفاتی از سوی کارمندان متخلف و سهل انگار اتفاق میافتد.
سرهنگ پاشایی در رادیو گفت >>وگو اظهار کرد: هرگونه غفلت و سهل انگاری میتواند امنیت سایبری و امنیت مالی حجم وسیعی از کاربران و شهروندان را به خطر بیاندازد. برای مثال، اگر حساب بانکی شخصی هک شده و پول از حساب فرد برداشته شود بانک ملزم به پرداخت خسارت است.