به گزارش >>خبرنگار مهر، فاطمه محمد بیگی صبح پنجشنبه در دومین همایش ملی رویش امید در مشهد مقدس، اظهار کرد: دکتر مالمیر در مؤسسه خدمات درمانی بسیجیان زحمات زیادی کشیدند که ما قبل از تصویب قانون جوانی جمعیت خدمت آنان بودیم. بسیج پیش رو در عرصه جمعیت گام برداشته و برنامه >>ریزی راهبردی و کلان داشته است. به شکل ویژه از بسیج کشور و بسیج جامعه پزشکی تشکر میکنم.
رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی بیان کرد: رویش امید برای ما جوانه امید است. اکنون ثمره آن را روی دستان و آغوش گرم پدران و مادران نی بینیم. فردا دیر است همین امروز باید رشد کرد. ما نیازمند تدابیر ویژه جمعیتی هستیم. نه فقط قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بلکه این اولین قانون جامع برای مقابله جنگ جمعیتی و پدیده سالمندی و پدیده وحشتناک کاهش رشد جمعیت تصویب کردیم. ما نیاز به تصویب قوانین دیگر داریم.
وی تصریح کرد: بنای ما این است که زمینه اجرای کامل قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را فراهم کنیم. بحمدالله در قانون جوانی جمعیت خدمات مامایی هم بیمه کردیم. ارتقا خدمات تخصصی سطح یک، دو، سه درمان ناباروری را در قانون آوردیم. این >>ها زمینه افزایش ارائه خدمات را فراهم کرده است. ایران از کشورهای پیشرفته درمان ناباروری است.
محمد بیگی در ادامه تاکید کرد: طرح رویش امید انواع بیمهها را برای درمان ناباروری به عرصه آورده است. این نشان میدهد علاوه بر سیستمها دولتی سایر سیستمها میتوانند در زمینه >>فرزندآوری نقش آفرین باشد. ۶۰ درصد زنان متأهل ما بین ۳۵ تا ۴۹ سال سن دارند و اقدام به فرزند دوم نمیکنند. برای مجردها نیازمند تسهیل ازدواج هستند. باید از امکانات و بودجه را در این چند سال استفاده کنیم. بعد از ۱۴۱۵ تعداد زنان بارور ما آنقدر کاهش پیدا میکند که دیگر مشوقها کفاف نمیکند. چرا در اجرای قوانین تعلل میشود.
رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی افزود: هم با کاهش تعداد زنان باردار در آینده مواجه هستیم و هم سن باروری به دلیل تغییر نگرش فرزند >>آوری شاهد عدم >>فرزندآوری با تصمیم والدین هستیم. اینجا نقش دولت و مجلس پر رنگ میشود. بیشترین موالید اکنون در تهران و خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان داریم. هر چقدر ازدواج جوانان را بتوانیم بیشتر کنیم به رشد جمعیت کمک کردیم. هر آنچه داریم باید برای رویشهای امید این سرزمین صرف کنیم. امروز امید ما فرزندانی هستند که در گهوارهها هستند.