شنبه، 20 اردیبهشت، 1404

تعداد داوطلبان جمعیت هلال احمر به ۳.۵ میلیون نفر رسید

به گزارش >>خبرگزاری مهر، پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر طی سخنانی در نشست با رئیس قوه قضائیه از حمایت‌های دستگاه قضائی از این جمعیت در حوزه‌های مختلف قدردانی کرد و گفت: با کمک مجموعه قضائی کشور و قضاوت صحیح و >>حق‌مدارانه قضات، امروز توانسته‌ایم بسیاری از زمین‌هایی که متعلق به هلال احمر بودند ولی به ناحق از آن گرفته شده بود را باز پس بگیریم؛ همچنین امروز توانسته‌ایم اسناد زمین‌های متعلق به هلال احمر را نیز تحویل بگیریم.

وی افزود: جمعیت هلال احمر یک سازمان، دستگاه یا وزارتخانه نیست و همه گروه‌ها، جریان‌ها، ادیان و مذاهب می‌توانند در آن حضور پیدا کنند.

کولیوند با اشاره به بهبود وضعیت دستمزد و بیمه نیروهای جمعیت هلال احمر طی ۴ سال گذشته عنوان کرد: ظرف مدت ۴ سال گذشته، تعداد داوطلبان جمعیت هلال احمر از ۴۶۰ هزار نفر به سه و نیم میلیون نفر رسیده‌اند؛ در حال حاضر جمعیت هلال احمر دارای ۷۰ هزار داوطلب تیم واکنش سریع است که کاملاً آموزش دیده، بامهارت و متخصص هستند و آمادگی انجام عملیات در هر نقطه مکانی و زمانی را دارند.

وی با اشاره به اضافه شدن ۹۱۶ خودرو امدادی و آمبولانس ظرف سال گذشته به جمعیت هلال احمر کشورمان، از برخی ناهماهنگی‌ها در زمینه ترخیص این خودروها گلایه کرد و در عین حال گفت: قدردان تلاش‌های دستگاه قضائی به ویژه سازمان بازرسی برای ترخیص این خودروها هستیم.

کولیوند با اشاره به استفاده جمعیت هلال احمر از فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی در انجام عملیات‌های مختلف، اظهار کرد: در حال حاضر، >>جعیت هلال احمر در بخشی از مأموریت‌های خود، از ربات‌های غریق‌نجات تولید شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین >>پهپادها، استفاده می‌کند.

وی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر امروز به یک جمعیت پویا، قوی و رو به پیشرفت تبدیل شده است، گفت: امروز ما در حوزه تولید اندام‌های مصنوعی بدن، پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای را کسب کرده‌ایم و توانایی ساخت اندام‌های مصنوعی هوشمند را نیز به دست آورده‌ایم.

کولیوند ادامه داد: هم‌اکنون با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره)، ۴۰ هزار خانم سرپرست خانوار را داوطلب جمعیت هلال احمر کرده‌ایم و بر اساس توانمندی‌ها، علایق و محل زندگی‌شان، آموزش‌های لازم را به آنها ارائه داده‌ایم.

وی در ادامه با اشاره به آمادگی بالای جمعیت هلال احمر برای امدادرسانی در حوزه بین‌الملل نیز گفت: در جریان امدادرسانی به زلزله‌زدگان ترکیه، بیش از ۱۰۰ کشور حضور داشتند و در نهایت، شاهد بودیم که عالی‌ترین نشان خدمت توسط مقامات ترکیه به ایران اهدا شد.

کولیوند در ادامه، از برگزاری اولین کنگره ملی ۳۱۰۰ شهید امدادگر ایران در تاریخ ۲۴ اردیبهشت ماه خبر داد.

وی همچنین گفت: در جریان امدادرسانی و اطفای حریق بندر شهید رجایی بندرعباس، شاهد همدلی، همکاری و هم‌افزایی مثال‌زدنی و بی‌نظیر دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف بودیم.

میثم افشار دبیر کل جمعیت هلال احمر نیز طی سخنانی ضمن قدردانی از حمایت‌های دستگاه قضائی از این جمعیت در زمینه رفع مسائل و مشکلات و هموارسازی روند کمک‌رسانی‌ها، گفت: حمایت عدلیه از مدیرانِ حاضر در صحنه به هنگام وقوع حوادث و بحران‌ها، به این مدیران جرأت و جسارت می‌بخشد و ما در این زمینه قدردان عملکرد دستگاه قضائی هستیم.

وی در ادامه، خواستار همکاری بیش از پیش دستگاه قضا و هلال احمر برای ارائه آموزش‌های مختلف به کارکنان عدلیه شد.

افشار همچنین از ارسال بیش از ۱۰ هزار تن کمک‌های انسان‌دوستانه به مردم مظلوم غزه از راه‌های زمینی، دریایی و هوایی خبر داد و در بخش دیگری از صحبت‌های خود، خواستار انجام اقدامات مقتضی از سوی دستگاه قضا در زمینه تسریع و تسهیل روند تعیین تکلیف اموال، املاک و موقوفات متعلق به جمعیت هلال احمر شد.

راضیه >>عالیشوندی معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر نیز طی سخنانی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری این جمعیت با ۲۷ کشور جهان، گفت: در حال حاضر، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در حوزه بین‌الملل جز ۵ کشور اول دنیاست و به طور مشخص در زمینه ارائه خدمات درمانی و توانبخشی، رتبه اول جهان را در اختیار دارد.

محمدرضا شانه‌ساز مسئول سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر نیز در این جلسه به طرح مطالبی در رابطه با تحریم دارویی و تجهیزات پزشکی پرداخت و گفت: هرچه دارویی حیاتی‌تر باشد، تحریم آن نیز سخت‌تر و شدیدتر است؛ ما امروز برای تأمین مکمل‌های دارویی مشکلی نداریم اما شرایط سخت تحریمی را برای داروهای حیاتی، به وضوح مشاهده و لمس می‌کنیم.

وی در ادامه عنوان کرد: باید در حوزه ذخایر استراتژیک دارویی کشور، از ظرفیت جمعیت هلال احمر بیش از پیش استفاده شود.

7 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها