به گزارش >>خبرگزاری مهر، نشست «دیپلماسی اقتصادی و فرصتهای مشارکت اقتصادی زنان» با حضور معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در محل کتابخانه ملی برگزار و روند انتخاب نمایندگان ایران در اتحادیه تجاری زنان >>بریکس و ساختارسازی برای فعالیتهای آتی تشریح شد.
زهرا >>بهروزآذر در این نشست ادامه داد: انتخاب از میان زنان کارآفرین توانمند، امری دشوار و چالشی بود؛ چراکه هر یک از نامزدها دارای برجستهترین ویژگیهای رهبری، نوآوری و تعهد اجتماعی بودند. در نهایت، منتخبان نهایی با پذیرش از سوی بورد تخصصی و نهادهای همکار، معرفی شدند.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، ضمن ابراز امیدواری از موفقیت این نمایندگان اظهار کرد: مهمترین ویژگی این زنان، آمادگی برای ایفای نقش به عنوان نماینده ایران در یک بستر بینالمللی پیچیده و پویای اقتصادی است.
>>بهروزآذر با تاکید بر اینکه این زنان باید بتوانند فرصتهای تازه اقتصادی را نه فقط برای خود، بلکه برای تمام زنان ایران کشف و خلق کنند و این فرصتها را با سخاوت، آگاهی و حس مسئولیت در اختیار دیگران بگذارند، تصریح کرد: اعضای دفتر ایران در اتحادیه تجاری زنان >>بریکس باید پیش از هر چیز، از توان درونی و روحیهای قوی برخوردار باشند. در این مسیر احتمالاً با گسلها و چالشهای فراوانی روبهرو خواهد شد، اما باید حس مهر، مسئولیتپذیری و دیگر خواهی چنان در وجودشان پررنگ باشد که بتوانند فرصتها را با سخاوت در اختیار دیگران بگذارد.
وی با بیان اینکه نمایندگان شرکت در اتحادیه تجاری زنان >>بریکس مسئولیت سنگینی دارند و امیدوارم بسیار موفق باشند، خاطرنشان کرد: هر یک از این نمایندگان، مسئولیت هدایت یک کارگروه تخصصی را بر عهده دارد و در کنار دو عضو اصلی، ساختارهای کاری را سامان خواهد داد. به پشتوانه آئیننامه مشخص، کارگروهها در تعامل با کمیتههای فرعی و تخصصی فعالیت خواهند کرد و این ساختارها ظرفیت شبکهسازی مؤثر میان بخشهای دولتی، خصوصی و بینالمللی را ایجاد خواهد کرد.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، با تقدیر از وزارت امور خارجه و مجید صمدزاده صابر، مدیرکل امور >>بریکس این وزارتخانه و معاونت علم و فناوری رئیسجمهور در روند تشکیل و انتخاب نماینده و اعضای دفتر ایران در اتحادیه تجاری زنان >>بریکس، اعلام کرد: مشاوران زنان دستگاههای مرتبط از جمله وزارتخانههای اقتصاد، >>صمت، میراث فرهنگی و گردشگری، صندوقها و بانکها در همه مسیر در کنار زنان ایران هستند.
لازم به ذکر است که در >>پنل اول این نشست، مهرداد کیایی هماهنگکننده ملی ایران در سازمان همکاری شانگهای، احمد معصومیفر رئیس اداره اول آفریقا در وزارت امور خارجه، حسین >>کشیری عضو هیأترئیسه و نایبرئیس مجمع جوانان سازمان همکاری اسلامی و فرشته مرادی مسئول هماهنگی ارشد مرکز منطقهای علوم و انتقال فناوری >>آیورا سخنرانی کردند.
در این >>پنل، اجلاسهای بینالمللی نظیر شانگهای، اتحادیه اقیانوس هند (>>آیورا)، اجلاس ایران - آفریقا و ظرفیتهای موجود مورد بررسی قرار گرفت. در بخشی از این >>پنل نیز زنان کارآفرین به بیان چالشها و مسائل خود از جمله ضرورت ارتباط مؤثر با سازمانها، ایجاد ساختار منسجم، حمایت از تجار و تسهیل فرآیندهای صادرات و واردات پرداختند.
در >>پنل دوم این نیز نشست، فرآیند انتخاب اعضای دفتر ایران در اتحادیه تجاری زنان >>بریکس توسط فخرالسادات فاطمی، مدیرکل امور بینالملل معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده مورد بررسی قرار گرفت و در ادامه، مجید صمدزاده صابر، مدیرکل امور >>بریکس وزارت امور خارجه، به تشریح ظرفیتهای این سازمان بینالمللی پرداخت.
گفتنی است هاله حامدیفر رئیس شرکت دارویی >>سیناژن، مریم تاجآبادی مدیرعامل شرکت تک ژن، نفیسه شاهی نوری مدیرعامل خانه خلاق >>ایلسا، اعظم کرمی مدیرعامل شرکت >>ویرا ژرف کویر و زهرا رهایی مدیرعامل >>ناوک شیمی پخش به عنوان اعضای دفتر ایران در اتحادیه تجاری زنان >>بریکس انتخاب و معرفی شدند.