غلامرضا زمانی در گفتگو با >>خبرنگار مهر در پاسخ به این سئوال که آیا دانشگاه ملی مهارت با کمبود هیئت علمی مواجه است یا خیر گفت: ما قبل از اینکه با کمبود عضو هیئت علمی مواجه باشیم با کمبود کارشناس کارگاه، سرپرست خوابگاه و استادکار کارگاه مواجهیم.
>>جبران کمبود هیئت علمی با نیروهای حق التدریس
وی ادامه داد: ما در حال حاضر بالغ بر ۱۸ هزار نفر نیروی حق التدریس داریم و می توانیم کمبود هیئت علمی خود را از طریق نیروهای حق التدریس در کوتاه مدت جبران کنیم.
>>کمبود یک هزار و ۷۵۰ عضو هیئت علمی
رئیس دانشگاه ملی مهارت افزود: به لحاظ هیئت علمی، ۲۶۰۰ نفر هیئت علمی در پستهای دانشگاه پیشبینی شده است که در حال حاضر ۸۵۰ نفر عضو هیئت علمی ثابت داریم.
>>درخواست برای اختصاص سهمیه استخدامی خاص کارشناسان کارگاه
زمانی افزود: این دانشگاه ۳۱۴۰ کارگاه و آزمایشگاه دارد و میلیاردها تومان سرمایه به عنوان تجهیزات در درون این کارگاهها وجود دارد و با وضعیت نیروی انسانی که داریم، به جرات می توان گفت ۳۰۰ نفر کارشناس کارگاه هم نداریم، بنابراین اولویت اول ما در جذب نیروی انسانی و تقاضای جدی ما این است که یک تصمیمی در سطح کلان دولت گرفته شود، برای اینکه ما بتوانیم سهمیه استخدامی خاص کارشناسان کارگاه دریافت کنیم.
>>برگزاری ۷۰ درصد ساعات آموزشی دردرون کارگاه ها
وی افزود: ۷۰ درصد ساعات آموزشهای ما، آموزشهای عملی است که در درون کارگاهها انجام میشود و بنابراین باید کارشناس مربوطه در کارگاه ها برای تنظیم وسایل،تعمیر وسایل استقرار داشته باشد و آموزشهای خلاقانهای که دانشجویان باید در کارگاه با آن آشنا شوند را می تواند منتقل کند و بسیار تاثیرگذار است.