به گزارش >>خبرگزاری مهر به نقل از >>ایفدانا، عبدالعظیم >>بهفر، در همایش مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی کشور، گفت: سلامت غذایی جامعه نباید فدای ملاحظات اقتصادی شود. آثار برخی تصمیمات نادرست ممکن است سالها بعد با شیوع بیماریهای مزمن و هزینههای درمانی سنگین، خود را نشان دهد.
وی با تأکید بر اهمیت ارتقای فرآیندهای نظارتی افزود: بهرهگیری از روشهای نوین و فناوریهای روز باید جایگزین شیوههای سنتی و ناکارآمد شود تا بتوان ایمنی غذا را با دقت و سرعت بیشتری پایش کرد.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی همچنین خواستار توجه بیشتر مسئولان به هشدارهای علمی شد و گفت: اگر به سلامت، نه بهعنوان هزینه بلکه بهعنوان سرمایه نگاه میکردیم، بسیاری از بیماریهای امروز قابل پیشگیری بودند.
>>بهفر از مدیران غذا در دانشگاهها خواست تا با تعامل مؤثر با مسئولان محلی و ملی، نقش فعالی در کاهش آثار تصمیمات غیرکارشناسی ایفا کنند و صدای تخصصی حوزه سلامت غذا را به گوش سیاستگذاران برسانند.