به گزارش >>خبرگزاری مهر، سرهنگ جواد مختار رضایی اظهار کرد: با نزدیک شدن به ایام برگزاری کنکور، برخی کلاهبرداران سایبری از این شرایط سوءاستفاده کرده و از داوطلبان و خانوادههای آنها کلاهبرداری میکنند.
وی افزود: فروش سوالات کنکور ترفند کلاهبرداران مجازی است و به داوطلبان کنکور و والدین آنها توصیه میکنیم فریب این افراد را نخورده، چرا که هرگونه آگهی و تبلیغ با موضوع تقلب و فروش سوالات کنکور یا دسترسی به سوالات، کذب و صرفاً ترفندی برای کلاهبرداری از آنهاست.
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا >>فراجا با اشاره به قرنطینه بودن سوالات کنکور تا لحظه برگزاری آزمون، ادعای دسترسی به سوالات را ترفند کلاهبرداران برشمرد و گفت: برابر قانون برای تخلفات حوزه کنکور مجازات جزای نقدی، حبس و محرومیت از شرکت در آزمون تعیین شده و در این رابطه از شهروندان نیز میخواهیم به هیچ وجه به ادعاهای بی اساسی همچون ارائه سوالات، تضمین قبولی و کسب رتبه برتر در کنکور، اعتماد نکنند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه یکی از روشهای معمول برای فروش غیرقانونی سوالات کنکور سراسری استفاده از شبکههای اجتماعی و پلتفرمهای آنلاین است، یادآور شد: بر اساس اقدامات صورت گرفته مشخص شد که بیشترین سوءاستفاده از داوطلبان کنکور در تلگرام و اینستاگرام صورت میگیرد؛ به طوری که ۴۵ درصد تخلفات در تلگرام و ۴۳ درصد نیز در اینستاگرام اتفاق میافتد.
سرهنگ رضایی با اشاره به اینکه مجرمان سایبری از شیوههای مختلف فروش سوالات کنکور را تبلیغ میکنند و سپس از طریق >>چت کردن با افراد اعتماد آنها را جلب میکنند و اینچنین مبالغ زیادی پول از افراد کلاهبرداری میکنند، افزود: برای دریافت پول نیز به مرور روشهای مجرمان سایبری پیشرفتهتر شد و از کارتهای بانکی اجارهای و یا ارزهای دیجیتال استفاده میکنند تا >>ردی از خود به جای نگذارند.
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا >>فراجا به داوطلبان کنکور توصیه کرد: به جای آنکه انرژی و وقت خود را صرف کنکاش وعدههای دروغین عدهای سودجو و کلاهبردار برای خرید سوالات کنکور کنید، بهتر است با انرژی مثبت و توکل به خدا و با >>اتکاء به روشهای علمی مطالعه، خود را جهت شرکت در آزمون آماده کنید.
این مقام سایبری از داوطلبان کنکور و خانوادههای عزیز آنها خواست: هشدارهای پلیس فتا را جدی بگیرند و هرگونه آگهی تبلیغ فروش سوالات و تقلب در کنکور سراسری در فضای مجازی یا پیامهای مشکوک مرتبط با کنکور را فوراً به شماره ۰۹۶۳۸۰ (مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا) و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir جهت رسیدگی سریعتر در میان بگذارند.