سه‌شنبه، 31 تیر، 1404

پیگیری حضور پزشکان طب ایرانی در مراکز درمان ناباروری

به گزارش >>خبرگزاری مهر، در نخستین روز از هفته سلامت، نفیسه حسینی یکتا مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، با اشاره به شعار اولین روز از این هفته با نام «عدالت در سلامت با پزشک خانواده و نظام ارجاع»، بر ضرورت ادغام آموزه‌های طب ایرانی در نظام سلامت کشور تأکید کرد.

وی با استناد به سیاست‌های کلی سلامت ابلاغی >>مقام معظم رهبری، به ویژه بند ۱۲ که بر توسعه و نهادینه‌سازی طب سنتی تأکید دارد، گفت: بر اساس این بند، ما موظف به ترویج، توسعه و نهادینه‌سازی این حوزه در کنار طب نوین هستیم و توسعه منطقی طب ایرانی، استانداردسازی روش‌های تشخیصی و درمانی و تبادل تجربیات بین‌المللی از اولویت‌های ما در راستای تحقق عدالت سلامت است.

حسینی‌یکتا اصلاح سبک زندگی و ترویج خود مراقبتی را از اهداف کلیدی دفتر طب ایرانی و مکمل دانست و افزود: برنامه‌های توانمندسازی پزشکان خانواده با آموزش سبک زندگی سالم بر اساس طب ایرانی را در دستور کار قرار داده‌ایم که نقش کلیدی در پیشگیری و کاهش هزینه‌های درمانی دارد. این اقدامات در چارچوب نظام ارجاع، خدمات کم‌هزینه و اثربخشی را به مناطق محروم می‌رساند.

وی ادامه داد: امروز اگر کسی به مراکز بهداشت و سلامت مراجعه کند، شناسنامه سبک زندگی بر اساس طب ایرانی برای او پر خواهد شد و مورد آموزش قرار می‌گیرد. همچنین تلاش برای ورود طب ایرانی در سایر بسته‌های خدمت مانند اجرای قانون جوانی جمعیت و حضور پزشکان طب ایرانی در مراکز درمان ناباروری را داریم.

مدیرکل دفتر طب ایرانی با تأکید بر چشم‌انداز ۱۴۰۴، اظهار داشت: در این چشم >>انداز، طب ایرانی به عنوان بخشی ادغام شده در نظام سلامت، در کنار طب نوین و با تعاملی عالمانه و مبتنی بر شواهد، به ارتقای کیفیت زندگی مردم جامعه کمک خواهد کرد.

>>بنابر اعلام وزارت بهداشت، حسینی‌یکتا تصریح کرد: عدالت در سلامت زمانی محقق می‌شود که تمام اقشار جامعه، به‌ویژه ساکنان مناطق روستایی، از خدمات پیشگیرانه و درمانی یکسان برخوردار شوند.

وی تاکید کرد: ادغام طب ایرانی و نوین در نظام سلامت، نه‌تنها کیفیت زندگی را ارتقا می‌دهد، بلکه الگوی جهانی هم‌افزایی بین مکاتب پزشکی را رقم خواهد زد.

3 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها