به گزارش >>خبرگزاری مهر، غلامرضا >>بروجی معاون امور آموزش سازمان نهضت سواد آموزی با اشاره به اینکه برنامه >>ریزی درست در هر امری نیازمند داشتن آمار و اطلاعات دقیق از شرایط موجود است گفت: سازمان نهضت سواد آموزی کشور هم اکنون به لحاظ ماهیتی و مأموریتی در حال پوست اندازی است.
وی افزود: مجلس شورای اسلامی در قالب برنامه هفتم پیشرفت، وزارت آموزش و پرورش را مکلف به بازنگری در اساسنامه نهضت سواد آموزی کرده و لذا سازمان هم ناگزیر است به تغییرات تن دهد و ضمن توسعه مأموریتهای خود نیازهای جامعه را نیز برآورده کند.
معاون امور آموزش سازمان نهضت سواد آموزی در رادیو گفتگو اظهار کرد: پس از سرشماری رسمی مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۵ هیچ آمار دقیقی از بی سوادی در کشور وجود ندارد لذا آمارهای متعددی هم که مطرح میشود قابل استناد نیستند و حتی آمار سرشماری سال ۱۳۹۵ هم به صورت >>خوداظهاری است که افراد به بی سوادی و باسوادی خود اظهار کردند.
>>بروجی از تفاوتهای آماری میزان بی سوادی و شرایط مختلف در سطح کشور سخن گفت و افزود: میزان بی سوادی و باسوادی در استانهای کشور متفاوت است برای مثال درصد بی سوادی و باسوادی در استان سیستان و بلوچستان با استان لرستان و استان تهران یکسان نیست.
وی عنوان کرد: ما با کمک و همراهی استانهای مختلف کشورمان در تلاش هستیم اطلس بی سوادی کشور را تا پایان امسال تهیه کنیم و از آنجایی که در سال ۱۴۰۵ باید سرشماری مجدد انجام دهیم تلاش خواهیم کرد که طبق مصوبه دولت، این سرشماری را >>ثبتی محور پیش ببریم تا به صورت >>خوداظهاری نباشد.
معاون امور آموزش سازمان نهضت سواد آموزی گفت: ما در بازنگری اساسنامه که برای سازمان نهضت سوادآموزی کشور مطرح شده سعی داریم مأموریتها را تجمیع کنیم تا شاهد یک سازمان جامع آموزش بزرگسالان کشور باشیم و همه افراد نیازمند به برخورداری از نعمت سواد بتوانند از این امکان استفاده کنند.