جمعه، 02 خرداد، 1404

ساخت آنالیزور تشخیص مناطق مشکوک به سرطان در بدن

به گزارش>> خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، دکتر محمد عبدالاحد، استاد دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر >>دانشکدگان فنی در سی‌امین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی در حوزه فناوری سلامت برای اختراع «آنالیزور بی‌رنگ و بدون برچسب برای تشخیص مناطق مشکوک به سرطان به صورت درون‌تنی و برون‌تنی» موفق به کسب جایزه نخست و در سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی در بخش نوآوری برای «طراحی و ساخت سامانه بلادرنگ تشخیص الکتریکی توده‌های سینه با هدایت سونوگرافی» موفق به کسب رتبه دوم شد.

«آنالیزور بی‌رنگ و بدون برچسب برای تشخیص مناطق مشکوک به سرطان به صورت درون‌تنی و برون‌تنی»، یک سیستم Cancer Diagnostic Probe (CDP) است که به عنوان سیستم کمک جراح در جراحی‌های سرطان پستان مورد استفاده قرار می‌گیرد. CDP توانایی تشخیص بلادرنگ حاشیه‌های آلوده Cavity-Side به سلول‌های پیش‌بدخیم و بدخیم سرطانی را دارد. از نتایج این پژوهش، >>تا کنون ۸ حق اختراع در ایالات متحد به ثبت رسیده و ۸ مقاله در نشریات علمی معتبر پزشکی منتشر شده است.

سامانه بلادرنگ تشخیص الکتریکی توده‌های سینه با هدایت سونوگرافی نیز یک >>پروب دقیق تشخیص تومور (ITDS) >>بر مبنای طیف‌سنجی امپدانس الکتریکی است که می‌تواند توده‌های خوش‌خیم را از توده‌های پیش‌بدخیم یا بدخیم تشخیص دهد. این سیستم قابلیت تشخیص BBD را در حین انجام رادیولوژی پستان دارد و هم‌اکنون در حال اخذ مجوزهای نهایی >>اداره تجهیزات پزشکی برای ورود به بازار است.

گفتنی است، سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی پنجم اسفندماه و سی‌امین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی نیز ۲۹ بهمن >>سال جاری با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد.

2 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها