دوشنبه، 08 اردیبهشت، 1404

ماهی سفید ۵۰ درصد ترکیب صید را در مازندران تشکیل می دهد

به گزارش >>خبرنگار مهر، بابک مؤمنی شامگاه جمعه در حاشیه بازدید اعضای کمیسیون کشاورزی از مجموعه ماهیان خاویاری قره‌برون جویبار، ظرفیت‌های دریای خزر را در حوزه تولیدات دریایی، ارزآوری و اشتغال‌زایی بی نظیر دانست >>وگفت: این مجموعه با بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته و زنجیره کامل تولید ماهیان خاویاری، نقش مهمی در تقویت اقتصاد مقاومتی و توسعه پایدار منطقه ایفا می‌کند.

وی اعلام کرد: این شرکت با تخصص در پرورش ماهیان خاویاری و تولید خاویار با کیفیت برتر، از آب دریا، نیروهای متخصص، تجهیزات پیشرفته و خوراک مرغوب استفاده می‌کند و دارای زنجیره کامل تولید از تکثیر تا برداشت و فرآوری است.

مؤمنی با اشاره به آغاز فصل صید ماهی‌های استخوانی از اواسط مهرماه تا فروردین‌ماه سال آینده، افزود: مرکز تکثیر، پرورش و بازسازی ذخایر آبزیان شهید رجایی ساری، مسئولیت تکثیر بچه ماهیان را بر عهده دارد. >>لاروهای ماهی پس از پرورش به وزن ۸ تا ۹ گرم، با هماهنگی اتحادیه صیادی >>پره، یگان حفاظت آبزیان شیلات و حفاظت محیط زیست، در رودخانه‌های استان رهاسازی می‌شوند.

وی تاکید کرد: ماهی سفید بیش از ۵۰ درصد از صید و بیش از ۶۰ درصد از درآمد صیادان مازندران را به خود اختصاص می‌دهد. تکثیر طبیعی و مصنوعی این گونه در یک دهه اخیر به سالانه ۱۰۰ میلیون قطعه رسیده است.

وی افزود: همچنین، معیشت بیش از چهار هزار و ۲۰۰ ماهیگیر در قالب ۵۴ شرکت تعاونی صیادی>> پره در مازندران، از طریق صید در دریای خزر تأمین می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به آمار صید ماهیان استخوانی در فصل گذشته، گفت: صیادان مازندران در فصل صید گذشته حدود سه هزار و ۵۰۰ تن انواع ماهی‌های استخوانی در دریای خزر صید کردند.

وی خاطرنشان کرد: توسعه این صنعت نه تنها به ارزآوری و تقویت اقتصاد مقاومتی کمک می‌کند، بلکه زمینه‌ساز اشتغال‌زایی و بهبود معیشت جوامع محلی است.

1 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها