به گزارش >>خبرگزاری مهر، جلسه شورای معاونین سازمان بهزیستی کشور با حضور سیدجواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی کشور و معاونین این سازمان برگزار شد. طی برگزاری این جلسه، معاونان کلیات برنامههای تحولی خود را ارائه داده و پیرامون موضوعات برنامههای ویژه و عملیاتی با مراکز استانها و شهرستانها پیرامون موضوع سلامت اجتماعی، توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و فرزندان بهزیستی، سامانه رصد آسیبهای اجتماعی و… گفتوگو و تاکید شد.
در ادامه سیدجواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی کشور ضمن تاکید بر افزایش مشارکت خیران، گفت: در نظام ارزیابی باید لحاظ شود که این موضوع برای ما مهم و دارای موضوعیت است.
حسینی در ادامه در خصوص توانمندسازی فرزندان بهزیستی و با اشاره به طرح توانمندسازی و فرصتآفرینی آموزشی و شغلی در ۵ فاز تاکید کرد و افزود: شعار «هر فرزند، یک مهارت» در سازمان بهزیستی قابلیت اجرایی دارد و هر فرزند باید حتماً یک مهارت پیدا کند. همه فرزندان سازمان بهزیستی باید مهارت پیدا کنند و در ابتدا باید وامهای اشتغال به این فرزندان تعلق گیرد و سپس به سایر افراد؛ این راه چرخه حیات زندگی آنهاست.
رئیس سازمان بهزیستی کشور در جمعبندی این جلسه، بر لزوم پیگیری سامانه رصد آسیبهای اجتماعی که قرار است توسط >>هلدینگ دانشگاه فردوسی مشهد راهاندازی شود، تاکید کرد. همچنین در این جلسه تصمیم گرفته شد که طرحی در راستای یکسانسازی فعالیتهای داوطلبانه >>تسهیلگرانه ارائه شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل بهزیستی، وی این جلسه از دکتر آرزو >>ذکاییفر، سرپرست مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی، درخواست به >>روزرسانی سامانه رصد آسیبهای اجتماعی را کرد.
حسینی همچنین برنامههای مهم سال آینده را در چند محور توسعه مشارکتها و تشکلهای غیردولتی در شکل موضوعی، قشری و منطقهای، ایجاد و توسعه مجمع خیران استانی و شهرستانی، ایجاد شهرک رفاه سالمندان، توسعه cbr در روستاها و منطق شهری به ویژه حاشیه شهرها، توسعه مراکز روزانه اقامتی موقت >>اوتیسم، ایجاد مراکز آموزشی- فراغتی بالای ۱۴ سال >>اوتیسم، توانبخشی از راه دور به ویژه برای مناطق محروم، راهاندازی گالری و بازارچه مجازی محصولات مددجویان بهزیستی، ایجاد بازارچه دائمی محصولات و تولیدات مددجویان بهزیستی، توسعه مراکز پشتیبان شغلی در پیوند با تسهیلگران شغلی، ایجاد پرونده سلامت اجتماعی در محلات هدف طرح بهزیستمحله، تدوین بسته سیاستی-حمایتی، ایجاد باشگاههای مهارتآموزی، توسعه طرح پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در فضای مجازی، توسعه بیمه آتیهسازان فرزندان امداد بگیر و مراکز شبهخانواده، ایجاد مراکز روزانه فرزندان زیر ۱۸ سال با عنوان FASTER CARE، پیگیری و راهاندازی سامانه رصد آسیبهای اجتماعی، ساماندهی طرحهای اجتماعمحور و تسهیلگران، راهاندازی سامانه آسیبهای اجتماعی، ایجاد باشگاه نخبگان جمعیت هدف بهزیستی، طرح ارتقا سلامت اجتماعی محله محور- بهزیست محله، طرح دسترسی فراگیر به خدمات پیشگیری تا توانبخشی، توسعه شبکه و ارتقا ساختار اورژانس اجتماعی کشور، افزایش بهرهوری سازمانی با استفاده از فناوریهای نوین و هوش مصنوعی، مداخلات مددکاری اجتماعی در مراقبت از خانوارهای تحت پوشش (خانواده محوری) و توسعه پایگاههای هنری روستایی با رویکرد توانبخشی و هنر درمانی جمعبندی کرد.