سه‌شنبه، 09 اردیبهشت، 1404

جزئیات بودجه شهرداری تهران برای سال جدید

به گزارش>> خبرنگار مهر، نشست خبری مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران به‌همراه محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران آغاز شد.

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران گفت: شورا در موعد مقرر و در پایان بهمن ماه بررسی بودجه را به پایان رساند و لایحه را جهت ابلاغ، ارسال کرد و امیدواریم تحولات خوبی را با بودجه مصوب در شهر تهران داشته باشیم.

چمران با بیان اینکه بودجه مصوب سال آینده ۲۳۱ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان است، یادآور شد: معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران ۱۰ درصد، معاونت حمل و نقل و ترافیک ۵۰ درصد، خدمات شهری و محیط زیست ۱۵ درصد، توسعه هوشمندسازی ۱۹ درصد، ایمنی و مدیریت بحران ۵ درصد و شهرسازی و معماری ۳ درصد از بودجه را به خود اختصاص داده >>اند.

وی افزود: ۴۰ درصد از کل اعتبارات هزینه‌ای و ۵۴ درصد دارایی و سرمایه‌ای و ۶ درصد تملک دارایی مالی است. اعتبارات برای هریک از معاونت‌ها و مأموریت‌های ۶ >>گانه کاملاً مشخص است.

چمران با بیان اینکه در حمل و نقل باید به گونه‌ای کار کنیم که ۶۵ درصد از این بخش عمومی و مابقی شخصی باشد، گفت: امروز عکس این موضوع را شاهد هستیم و نتیجه آن آلودگی شهر تهران است. جریان باد در تهران کم بوده و به همین دلیل آلودگی‌ها در سطح شهر باقی می‌ماند. البته نباید اجازه دهیم آلودگی ایجاد شود که یکی از راهکارهای آن استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی است.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: سعی کردیم مترو و اتوبوس هرچه بیشتر گسترش پیدا کند. به طوری که از ابتدای دوره ششم تلاش فوق >>العاده >>ای به شکل‌های مختلف صورت گرفت تا گشایشی برای ما در این زمینه ایجاد شود که هنوز به جایگاهی که می‌خواهیم نرسیده >>ایم اما آنچه مهم است تلاش خود را انجام دادیم و امیدواریم به تدریج به نتیجه برسد.

وی ادامه داد: بخشی از این وسایل حمل و نقل عمومی را اخیراً دیدیم؛ هرچند که ما گفتیم به همین میزان راضی نیستیم. بنده به رئیس جمهور نیز گفتم که اگر سرعت گیرها در دولت و دستگاه‌های نظارتی نبود، واگن‌های مترو و تعداد بیشتری از اتوبوس‌ها را در تهران داشتیم اما متأسفانه >>تأخیرهایی رخ داد و موجب شد تأخیر در استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی را شاهد باشیم.

چمران با بیان اینکه امروز لبخند خوشحالی مردم در خط جمهوری- بهارستان برای استفاده از اتوبوس‌های برقی را شاهد هستیم، یادآور شد: >>ای کاش می‌توانستیم در تمام خطوط از این اتوبوس‌ها استفاده کنیم و به آرامش مردم بیفزاییم. امیدواریم این برنامه به پیاده کردن ایده ما منجر شود. قاعدتاً سال ۱۴۰۴ آخرین سالی است که چنین برنامه‌ای داریم و آیندگان باید چرخه را تکمیل کنند.

این خبر در حال تکمیل است…

1 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها