به گزارش >>خبرنگار مهر، حجتالاسلام موسی احمدی، ظهر دوشنبه در همایش سرمایهگذاری بخش خصوصی در ساخت نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی امیرکبیر در استان مرکزی اظهار کرد: نقش صنایع استان مرکزی و اراک در توسعه اقتصادی کشور برجسته است و تأثیرات آن در منطقه عسلویه نیز مشهود است.
وی افزود: در دوران تحریم نیز، با تکیه بر توان داخلی و نیروهای متخصص، توانستیم کشور را مدیریت کنیم.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مهندسی معکوس در صنایع کشور در حال شکلگیری است، گفت: اکنون در جمع نخبگان و متخصصان استان مرکزی، با اطمینان خاطر میتوان گفت که فرمایش امام درباره «ما میتوانیم» محقق شده است و این روند بدون وابستگی به سایر کشورها تداوم دارد.
حجت الاسلام احمدی بر اشاره به تعامل و همافزایی بخش خصوصی با دولت گفت: تفکر صنعتگران و تولیدکنندگان در تقویت و تولید انرژی خورشیدی سرمایهای ارزشمند و بیبدیل است و به طور حتم ورود بخش خصوصی به این عرصه، نقش مهمی در حل مشکلات کشور دارد.
وی با اشاره به ضرورت توسعه انرژیهای >>تجدیدپذیر، تصریح کرد: برای رفع >>ناترازی برق، راهی جز گسترش این نوع انرژیها نداریم و در برنامه هفتم توسعه، تولید ۱۲ هزار مگاوات برق از منابع >>تجدیدپذیر هدفگذاری شده است.
حجت الاسلام احمدی با اشاره به چالشهای تأمین برق از نیروگاههای برقآبی، اظهار کرد: به دلیل کمبود بارشها، چشمانداز روشنی برای این نیروگاهها وجود ندارد.
وی افزود: همچنین در حال حاضر، وضعیت ذخایر گاز، نفتگاز و نفتکوره نیز مطلوب نیست و همین مسئله موجب قطعیهای برق در زمستان شده است از این رو چارهای جز گام برداشتن به سمت انرژیهای >>تجدیدپذیر، بهویژه انرژی خورشیدی، نداریم.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از تشکیل قرارگاه رفع >>ناترازی انرژی خبر داد و گفت: این قرارگاه با مشارکت وزارتخانهها و سازمانهای مختلف تشکیل شده است و طبق اعلام وزیر نیرو در کمیسیون، هدفگذاری ما برای تابستان آینده بهگونهای است که >>ناترازی و خاموشی نداشته باشیم.
وی تأکید کرد: کمیسیون انرژی تمام ظرفیتها را برای حمایت از بخش خصوصی و وزارت نیرو به کار گرفته است و رفع موانع موجود در این راستا مورد توجه ویژه است.