به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه >>خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی، در اولین کنگره بینالمللی الگوی حکمرانی شهید سید ابراهیم رئیسی که در مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیما در حال برگزاری است با اشاره به اینکه شبههای که بعضا مطرح میکنند این است که آیا شهید رئیسی الگوی حکمرانی داشت؟، اظهار داشت: همین شبهه را بعد از شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی که حضرت آقا در مورد ایشان فرمودند، "مکتب شهید حاج قاسم" مطرح بود، ولی وقتی محققین، استاد تمامها و پژوهشگران کشور بیان و سیره شهید حاج قاسم را بررسی و تحقیق کردند به مکتب به معنای دقیق کلمه رسیدند. لذا آثار و الگوی مدیریتی ایشان مکتوب منتشر شد.
وی گفت: در فرصت کوتاه کمتر از چهار ماه که برگزاری همایش الگوی حکمرانی شهید رئیسی را برنامهریزی کردیم کار مهمی صورت گرفت. تمام سخنرانیهای شهید رئیسی را بررسی و آنها را در 11 محور دستهبندی و در اختیار اساتید برای ارائه مقاله قرار دادیم.
خسروپناه با اشاره به مشارکت علمی صورت گرفته در این کنگره به برگزاری نشستهایی در خارج از کشور با همین موضوع خبر داد و گفت: 743 محقق و پژوهشگر ایرانی و غیرایرانی از 29 استان، 54 دانشگاه، 14 پژوهشگاه و پژوهشکده و 10 حوزه علمیه در این کنگره مشارکت کردند و نهایتا 571 چکیده و 400 مقاله به کنگره ارسال شد. در این بین نشستهایی در هند، پاکستان، سریلانکا، مالزی، لبنان، عراق و سایر کشورهای دیگر برگزار شد. این تولید ادبیات در این فرصت کوتاه کمتر از چهار ماه نشان دهنده تحقق این الگو است ولی باید این مباحث و سخنرانیها را جمعآوری کرد تا نهایتا به نظریه رسید.
وی یاداور شد: آخرین سخنرانی شهید رئیسی در حرم امام رضا(ع) با موضوع حکمرانی با تاکید بر دو مفهوم توحید و ولایت صورت گرفت. اگر مجموعه سخنان ایشان در این محور با تاکیدی که ایشان در این رابطه داشتند که حکمرانی ما باید ذیل منظومه امامین انقلاب باشد و با توجه به نظر و مسیری که در مسئولیتهای مختلف طی کردند، میتوان به نظریهپردازی الگوی حکمرانی شهید رئیسی رسید.
خسروپناه اضافه کرد: حکمرانی فرایند از سیاست و نظر به عمل رسیدن است که با مشارکت نخبگان و با کمک مردم محقق میشود. این موضوع در سیره شهید رئیسی قابل مشاهده است.
انتهای پیام/