به گزارش گروه بینالملل >>خبرگزاری تسنیم، به دنبال تشدید حملات جنون آمیز ارتش صهیونیستی علیه غیرنظامیان در نوار غزه و محاصره ظالمانه این باریکه از نزدیک به سه ماه گذشته تاکنون، سازمان بینالمللی مهاجرت دیروز جمعه اعلام کرد که تنها در یک هفته بیش از 172 هزار نفر در نوار غزه به دلیل حملات شدید اسرائیل و محاصره این باریکه، آواره شدهاند.
سازمان بینالمللی مهاجرت تاکید کرد: از زمان فروپاشی آتش بس در 18 مارس حدود 610 هزار نفر به دلیل شدت حملات خشونت آمیز اسرائیل فرار کردهاند و تنها طی یک هفته بیش از 172 هزار نفر آواره شدند، از جمله 10 هزار نفری که طی 24 ساعت اخیر آواره شدند و ما خواستار دسترسی فوری غیرنظامیان به کمکهای بشردوستانه هستیم.
این درحالی است که هشدارهای بینالمللی زیادی درباره نقشه خطرناک رژیم صهیونیستی برای آوارگی اجباری همه ساکنان غزه از طریق طرح فریبکارانه این رژیم به بهانه توزیع کمکها میان مردم مطرح میگردد، به ویژه این که این رژیم تنها چهار مرکز را در جنوب غزه برای توزیع کمکهای بسیار محدود در میان غیرنظامیان تعیین کرده تا همه مردم غزه را وادار به حرکت به سمت این منطقه کند.
عدنان ابوحسنه، مشاور رسانهای آژانس آنروا در این زمینه در مورد طرح رژیم صهیونیستی برای آوارگی ساکنان غزه و کشاندن همه آنها به جنوب این باریکه به بهانه توزیع کمکها هشدار داده و گفت که این یک طرح خطرناک بوده و میتواند منجر به جنایت جنگی جدیدی شود.
تام ویلچر، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه هم در همین زمینه اعلام کرد: این طرح اسرائیل موجب آوارگی بیشتر غیرنظامیان در نوار غزه میشود و دهها هزار نفر را در معرض آسیب جدی قرار میدهد؛ به ویژه اینکه اسرائیل کمک رسانی را به یک بخش از غزه محدود کرده و به سایر نیازهای فوری مردم توجهی ندارد.
وی در جریان ارائه گزارشهای خود به شورای امنیتِ سازمان ملل در جلسه اضطراری که توسط دانمارک، اسلوونی، انگلیس و فرانسه برای بحث در مورد وخامت اوضاع انسانی نوار غزه تشکیل شده بود، گفت: بیش از 10 هفته است که هیچ چیزی وارد غزه نشده، نه غذا، نه دارو نه آب و نه سرپناهی برای آوارگان. بار دیگر صدها هزار فلسطینی به اجبار آواره شدهاند و در فضاهایی که دائماً در حال کوچک شدن هستند، گرفتارند. در حال حاضر 70 درصد خاک غزه یا در مناطق نظامی اسرائیل قرار دارد یا تحت دستور تخلیه است و بیش از دو میلیون و صد هزار نفر در این باریکه در معرض خطر قحطی هستند.
انتهای پیام/