به گزارش گروه بینالملل >>خبرگزاری تسنیم، در حالی که رژیم صهیونیستی همزمان با محاصره ظالمانه علیه نوار غزه، از نزدیک به سه ماه گذشته تاکنون به شکل سیستماتیک انبارهای مواد غذایی و مراکز توزیع غذا را هم هدف قرار میدهد، دکتر اسماعیل الثوابته، مدیر کل دفتر اطلاع رسانی در نوار غزه امروز اعلام کرد: هدف قرار دادن بنیادهای خیریه و مراکز کار بشردوستانه در نوار غزه توسط اشغالگران در این برهه حساس، بیانگر یک سیاست عامدانه و سیستماتیک برای از بین بردن همه منابع معیشتی در این باریکه است؛ به ویژه در سایه قحطی فاجعه باری که غیرنظامیان را در سراسر غزه تحت تاثیر قرار میدهد.
اسماعیل الثوابته در گفتگو با خبرگزاری شهاب اظهار داشت: این بنیادها که صهیونیستها عامدانه آنها را هدف قرار میدهند، صرفاً مکانهایی برای توزیع غذا نیستند؛ بلکه آخرین خط حمایت بشردوستانه برای آوارگان و نیازمندانی هستند که بدون سرپناه و غذا ماندهاند. اشغالگران از دوم مارس 2025 از ورود هرگونه کامیون حامل کمک یا سوخت به نوار غزه جلوگیری کردهاند و این در حالی است که ما دست کم به 500 کامیون حامل کمکهای انسانی در روز برای تامین حداقل نیازهای اولیه مردم احتیاج داریم.
وی افزود: بسته شدن کامل گذرگاهها به مدت بیش از 80 روز، مانع از ورود تقریباً 44 هزار کامیون حامل کمکها در این مدت شده که نقض آشکار همه قوانین و هنجارهای بینالمللی به شمار میرود. صهیونیستها مراکز خیریه و آسایشگاهها را به عنوان بخشی از سیاست نابودی تدریجی مردم غزه هدف قرار میدهند و ساکنان اینجا را از اساسیترین نیازهای زندگی محروم کردهاند.
این مسئول دولتی غزه تصریح کرد: هدف قرار دادن این مراکز که آسیب پذیرترین قشر یعنی زنان و کودکان در آنجا جمع میشوند، ماهیت جنایتکارانه و غیر انسانی صهیونیستها را فاش میسازد. این مراکز برای هیچ هدف نظامی استفاده نمیشوند، بلکه صرفاً مکانهای بشردوستانه هستند.
وی ادامه داد: آمار ثبت شده از مرگ 58 نفر بر اثر گرسنگی، 242 نفر بر اثر کمبود غذا و دارو، 26 بیمار کلیوی و بیش از 300 مورد سقط جنین آمار تکان دهندهای بوده و بیانگر جنایات جنگی تمام عیار و استراتژی عامدانه رژیم صهیونیستی برای نابودی مردم فلسطین است.
مدیر کل دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه با اشاره به اینکه جامعه بینالمللی در محافظت از آسیب پذیرترین گروهها در غزه از جمله کودکان، زنان و بیماران شکست خورده است، گفت: وضعیت انسانی غزه بعد از گذشت بیش از 80 روز از بسته ماندن گذرگاهها به سطح فاجعه باری رسیده و این باریکه را تبدیل به یک زندان بزرگ کرده که مردم در آن محکوم به مرگ تدریجی هستند.
وی خاطرنشان کرد: مردم فلسطین در غزه امروز در برابر یک آزمون واقعی موجودیتی در مواجهه با یک سیستم جنایتکار که به دنبال محو آنهاست، قرار دارند و تاریخ به کسانی که در این جنایات همدست هستند یا مقابل آن سکوت میکنند، رحم نخواهد کرد. جامعه بینالمللی به ویژه سازمان ملل متحد و نهادهای بشردوستانه وظیفه دارند اقدامات فوری و جدی برای اعمال فشار بر اشغالگران جهت رفع محاصره غزه، ارائه حفاظت بینالمللی برای تاسیسات امدادی و بشردوستانه و اعزام تیمهای حقیقتیاب بینالمللی مستقل برای مستندسازی جنایات این رژیم انجام دهند.
این مقام دولتی غزه در پایان، ضمن تاکید بر لزوم ارجاع پرونده جنایات نسل کشی رژیم اشغالگر علیه مردم غزه به دیوان کیفری بینالمللی و طرح شکایت از سران جنایتکار این رژیم، تاکید کرد که دولت آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان، از نظر قانونی و اخلاقی مسئول حمایت از جنایات نسل کشی اسرائیل علیه مردم فلسطین هستند.
انتهای پیام/