به گزارش >>خبرگزاری تسنیم از ساری، در واپسین روزهای اردیبهشت 1403، مازندران میزبان آخرین سفر استانی رئیسجمهور شهید، آیتالله سید ابراهیم رئیسی بود؛ سفری که نهتنها بهعنوان یک رویداد اجرایی، بلکه بهمثابه تجلی حکمرانی مردمی، سادهزیستی و تعهد انقلابی در تاریخ این استان ماندگار شد.
یوسف نوری، استاندار سابق مازندران و وزیر پیشین آموزش و پرورش، با یادآوری آن روزها، از ویژگیهای برجسته شهید رئیسی سخن میگوید؛ مردی که خستگی را نمیشناخت و خود را خادم ملت میدانست. نوری تأکید میکند که الگوی حکمرانی دولت سیزدهم و شخص آقای رئیسی مبتنی بر مکتب رسول اکرم (ص) بود و شهید رئیسی ایمان و معنویت را پیشران حقیقی جامعه اسلامی میدانست.
ویژگیهای دولت شهید رئیسی، از جمله عدالت در رسیدگی به امور مردم، مردمی بودن و خستگیناپذیری، او را پیش و پس از شهادت عزیز و محبوب مردم کرد. نوری خاطرنشان میکند که شهید رئیسی همواره خود را مطیع مطلق رهبر انقلاب میدانست و در تمام امور، تأکید داشت که فرمانده ما رهبر معظم انقلاب است و همه باید مجری باشیم.
در عرصه بینالمللی نیز، شهید رئیسی با مواضع کاملاً انقلابی و بیاعتمادی به لبخند دشمنان، بر اصول انقلاب اسلامی پایبند بود. نوری به خدمات ارزنده دولت شهید رئیسی در احیای شرکتهای تولیدی و ورشکسته، ارائه خدمات به محرومان و اجرای طرحهای کلیدی در کشور اشاره میکند.
حضور پرشور مردم در مراسم تشییع آیتالله رئیسی و شهدای دولت سیزدهم، نشاندهنده مسیر درست و خدمات ارزشمند آنان بود. نوری ابراز امیدواری میکند که در نخستین سالگرد شهادت شهدای خدمت نیز، حضور پرشور مردم تکرار شود.
این روایت، نهتنها بازتابی از خاطرات یک استاندار، بلکه تصویری از حکمرانی مردی است که با ایمان، تعهد و مردمی بودن، الگویی برای آیندهسازان ایران اسلامی بهجا گذاشت.
یوسف نوری، وزیر سابق آموزش و پرورش و استاندار پیشین مازندران، در گفتوگویی با خبرنگار تسنیم، به بیان ویژگیها و سیره مدیریتی شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی پرداخت. وی با اشاره به آخرین سفر استانی رئیسجمهور شهید به مازندران در روزهای 27 و 28 اردیبهشت 1403، این سفر را نقطه عطفی در خدمترسانی به مردم استان دانست.
>>خستگیناپذیر و خادم ملت
نوری با تأکید بر روحیه خستگیناپذیر شهید رئیسی اظهار داشت: او خستگی را نمیشناخت و خود را خادم ملت میدانست.» وی افزود: «الگوی حکمرانی دولت سیزدهم و شخص آقای رئیسی مبتنی بر مکتب رسول اکرم(ص) بود.
>>ایمان، معنویت و ولایتمداری
وزیر سابق آموزش و پرورش با اشاره به باور عمیق شهید رئیسی به ایمان و معنویت، گفت: شهید رئیسی ایمان و معنویت را پیشران حقیقی جامعه اسلامی میدانست و اعتقاد کامل به این مسئله داشت. شهید رئیسی همواره خود را مطیع مطلق رهبر انقلاب میدانست و در دولت و در جمع استانداران تأکید داشت که در تمام امور یک فرمانده داریم و آن فرمانده رهبر معظم انقلاب است و همه باید مجری باشیم.
>>عدالتمحوری و مردمی بودن
نوری با بیان اینکه عدالت در رسیدگی به امور مردم یکی از مهمترین خصوصیات دولت شهید رئیسی بود، اظهار داشت: این ویژگی رئیسجمهور را قبل و بعد از شهادت عزیز و محبوب مردم کرد. امروزه خصوصیت مردمی بودن دولت سیزدهم میتواند الگوی راه برای دولت چهاردهم باشد.
>>پرهیز از سودطلبی و تلاش برای رضایت مردم
استاندار سابق مازندران با اشاره به اینکه شهید رئیسی در مدت زمان حضور در دولت و پیش از آن که مسئولیتهای کلیدی داشت، به دنبال سودطلبی و منفعتطلبی نبود، گفت: آیتالله رئیسی برای اصلاح امور و رضایت خاطر مردم تمام وقت پای کار بود.
>>مواضع انقلابی در عرصه بینالملل
نوری با اشاره به مواضع بینالمللی رئیسجمهور شهید، اظهار داشت: شهید رئیسی مواضع کاملاً انقلابی داشت و تا قبل از شهادت نیز کاملاً پایبند بود و در همه این سالها هیچ اعتمادی به لبخند دشمن ایران اسلامی نداشت.
>>احیای واحدهای تولیدی و خدمات به محرومان
وی با بیان اینکه ارائه خدمات به محرومان و اجرای طرحهای مهم کلیدی در کشور بخشی از کارنامه موفق دولت شهید رئیسی است، افزود: توقف در کار آیتالله رئیسی وجود نداشت و شرکتهای تولیدی و ورشکسته و تعطیل که قابلیت احیا داشتند با تلاش او به چرخه تولید بازگشتند و کاملاً هم برنامهمحور بود.
>>حضور پرشور مردم در مراسم تشییع
نوری با اشاره به حضور پرشور مردم در مراسم تشییع آیتالله رئیسی و شهدای دولت سیزدهم، اظهار کرد: این نشاندهنده مسیر درست و خدمات ارزشمند آنان بود و در نخستین سالگرد شهادت شهدای خدمت نیز حضور پرشور از سوی مردم تکرار شد.
وی با بیان اینکه شهید رئیسی الگویی از حکمرانی مردمی، عدالتمحور و ولایتمدار بود، تأکید کرد: سیره مدیریتی و اخلاقی ایشان میتواند چراغ راهی برای مسئولان و مدیران کشور در مسیر خدمت به مردم و تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی باشد.
انتهای پیام/