دوشنبه، 15 اردیبهشت، 1404

همکاری مشترک میان سازمان انرژی اتمی و معاونت علمی کلید خورد

به گزارش گروه اجتماعی >>خبرگزاری تسنیم، در دیدار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران بر توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های فناوری‌های نوین به ویژه در حوزه‌های کوانتوم، لیزر و پلاسمای سرد و نیز رفع چالش‌های زیست‌محیطی تأکید شد.

در دیدار محمد اسلامی؛ رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و حسین افشین؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری بر توسعه همکاری‌ها در زمینه‌ فناوری‌های نوین به ویژه در حوزه‌های کوانتوم، لیزر و پلاسمای سرد و نیز رفع چالش‌های زیست‌محیطی تاکید شد.

محمد اسلامی در این نشست تصریح کرد: همکاری مشترک میان سازمان انرژی اتمی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می‌تواند موجبات تحولات نوین، به‌ویژه در رفع مسائل زیست‌محیطی کلان‌شهرها را فراهم سازد.

حسین افشین نیز بر ضرورت تحقق اهداف تعیین شده در بازه زمانی کوتاه و مشخص تاکید کرد تا این اقدامات منجر به نتایج ملموس و موثر در زمان مناسب شود.

این دیدار در راستای ادامه همکاری‌ها و تفاهم‌نامه‌هایی بود که پیش‌تر میان سازمان انرژی اتمی ایران و معاونت علمی ریاست جمهوری به امضا رسیده بود. در این دیدار مقرر شد تا با استفاده از ظرفیت‌های موجود دو سازمان، گام‌های موثری در زمینه پیشرفت‌های علمی و رفع چالش‌های زیست‌محیطی برداشته شود.

چند محور فعالیت مشخص در این نشست هدف‌گذاری شد تا در چارچوب برنامه‌های جاری، زمینه گسترش و توسعه مشارکت‌ها فراهم شود.

در دیدار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، "فناوری کوانتوم" به‌عنوان نخستین محور همکاری مورد تأکید قرار گرفت. همچنین بر توسعه زیرساخت‌ها و ایجاد ظرفیت‌های قابل اشتراک به عنوان امری ضروری تأکید شد تا پژوهشگران، دانشگاه‌ها و دانشجویان بتوانند از این توانمندی‌ها بهره‌مند شوند. در این نشست همچنین مقرر شد تا ظرفیت‌های علمی و فناورانه دو سازمان، نقش پشتیبان و راهبری در مسیر جهش علمی کشور را داشته باشد.

موضوع فناوری‌های نوین حوزه لیزر نیز در نشست معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به آغاز اقدامات اولیه، بر ضرورت تقویت حمایت‌ها و ظرفیت‌ها در این حوزه تاکید شد تا روند پیشرفت‌ها با سرعت بیشتری ادامه یابد.

"فناوری پلاسمای سرد" نیز به عنوان یک فناوری راهگشا و تاثیرگذار مورد بررسی قرار گرفت زیرا فناوری‌ پلاسما به ویژه در حوزه محیط‌زیست می‌تواند موجب رفع چالش‌هایی نظیر شیرابه‌های پسماندهای شهری و پساب‌های صنعتی ‌شود.

پایان پیام/

8 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها