به گزارش >>خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمدحسن محمدی در دیدار با تعدادی از نمایندگان دانشجویان، اعضای شورای صنفی و بسیج دانشجویی اظهار داشت: ما همان دانشجویان قدیم هستیم که امروز پشت میز قرار گرفتهایم و در تصمیمسازی و تصمیمگیری تلاش میکنیم و تمام مطالبات دانشجویان را درک میکنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: از هر آنچه در توان ما و در چارچوب بودجهای حوزه دانشجویی و در اختیار دانشگاه باشد برای بهبود شرایط رفاهی دانشجویان استفاده میکنیم.
وی تصریح کرد: اولین بازدید من از محیط خوابگاهی دانشجویان بود و معاون دانشجویی و فرهنگی وزیر را نیز با شرایط زندگی دانشجویی و خوابگاهی در این دانشگاه آشنا کردیم و خوشبختانه هماکنون در مسیر افزایش حمایتهای وزارتی از مطالبات دانشگاه برای بهبود شرایط در این زمینه هستیم.
محمدی با اشاره به اتفاق تلخ بروز مسمومیت میان دانشجویان این دانشگاه گفت: پیشگیری از تکرار مجدد چنین رخدادهایی در دانشگاه مورد تاکید بنده است و در این زمینه تمام پیشبینیهای لازم توسط معاون دانشجویی و امور فرهنگی در حال انجام است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به اینکه در حال حاضر همین غذای در حال توزیع سلف سرویس دانشگاه مورد استفاده بنده و سایر کارکنان است، تاکید کرد: بهبود سطح کیفی غذا لازم است و در این باره معاون دانشجویی و امور فرهنگی پیگیری لازم را انجام میدهد.
>>بیان مطالبات با واقعبینی و انصاف همراه باشد
ابوالفضل احمدزاده معاون امور عامه دادستانی مرکز استان سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه بیان مطالبات باید با واقعبینی و انصاف همراه باشد، تصریح کرد: حق دانشجو برخورداری از شرایط رفاهی مناسب است و در کنار هر حقی تکلیفی نیز تعریف میشود.
وی با اشاره به اینکه امسال دستورالعمل پیگیری حقوق عامه در حوزه دانشجویی را اجرا میکنیم، تصریح کرد: در پی مسمومیت تعدادی از دانشجویان ضروری است ناظر دائمی از حوزه بهداشت در سلف سرویس حضور داشته باشد.
احمدزاده افزود: اینکه در هر مرحله از پخت یا توزیع غذا قصوری اتفاق افتاده باشد دور از ذهن نیست اما عدم تکرار چنین مواردی بسته به نظارت و توجه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه است.
معاون امور عامه دادستانی مرکز استان سیستان و بلوچستان همچنین در این جلسه در خصوص تامین سه تانکر سه هزار لیتری برای دانشگاه از طریق سیستم قضائی قول مساعد داد.
>>نظارت 6 دانشجو بر روند فعالیت آشپزخانه دانشگاه
محمدهادی عباسی معاون دانشجوئی و امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این جلسه گفت: علاوه بر حضور مستمر کارشناسان تغذیه و بهداشتی در آشپزخانه و سلف سرویس، در حال حاضر سه دانشجو به نمایندگی از دانشجویان بر مراحل مختلف فعالیت آشپزخانه نظارت دارند که این تعداد را با نظر شورای صنفی دانشجویان به 6 نفر افزایش میدهیم و ترجیح میدهیم این دانشجویان از رشتههای تغذیه و بهداشت محیط باشند.
وی افزود: در حال حاضر نظارت توسط کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی صورت میپذیرد اما با پیشنهاد معاونت دادستان در حقوق عامه حضور دائمی این عزیزان را پیگیری خواهیم کرد.
عباسی در پاسخ به صحبت یکی از دانشجویان در خصوص توزیع برخی مواد غذایی بیکیفیت با تاکید بر اینکه پیمانکار اجازه توزیع ماده غذایی تاریخ گذشته را ندارد، ادامه داد: در صورتی که ماده غذایی تاریخ منقضی از تمام فیلترهای بازدیدی عبور کرد و توزیع شد با شرکت پیمانکار برخورد خواهد شد.
معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: همه ما تمام تلاش خود را علیرغم چالشها و کمبودها به کار بستهایم و در خصوص این اتفاق با تمام دانشجویان دچار بیماری همدردی میکنیم.
انتهای پیام/