به گزارش گروه بینالملل >>خبرگزاری تسنیم، با وجود خسارتها و تلفاتی که پس از شهادت رهبران جبهۀ مقاومت بر این جبهه وارد شد، اما حملات جبهۀ یمن علیه رژیم صهیونیستی نشاندهنده آن است که محور مقاومت نه تنها زنده، بلکه بازیگر اثرگذار منطقه است. مقاومت یمن که از همان آغاز جنگ در نوار غزه، در حمایت از ملت مظلوم فلسطین، وارد میدان شد، حال پس از 19 ماه جنگ، حملات خود را اثرگذارتر از گذشته ادامه می دهد.
این حملات در زمانی با قدرت و دقت بیشتر انجام می شوند که حملات هوایی ایالات متحده طی ماه گذشته به لحاظ کمی و کیفی علیه شهرهای مختلف یمن تشدید شده است. نیروهای مسلح یمن در ماههای اخیر هم با آمریکا در دریای سرخ درگیر است و همزمان در حمایت از مردم غزه، حملات علیه رژیم صهیونیستی را توسعه می بخشد. علاوه بر این، کشتیها و شناورهای صهیونیستی نیز در سایه تداوم روند محاصره یمن بر ناوگان تجاری و نظامی اسرائیل همچنان خطر را در دریای سرخ احساس میکند.
>>نگاهی به حملات نیروهای مسلح یمن علیه رژیم صهیونیستی
نیروهای مسلح یمن از همان روزهای آغازین جنگ در نوار غزه، وارد مرحلۀ مقابله با رژیم صهیونیستی در حمایت از مردم غزه شد. گام نخست این حملات مربوط به حمله به کشتیهای رژیم صهیونیستی در دریای سرخ بود. رزمندگان یمنی، هر کشتی منتسب به رژیم صهیونیستی را در دریای سرخ هدف قرار دادند تا این رژیم را در عرصۀ دریای سرخ تحت فشار قرار دهند.
آنها در گام دوم هر کشتی متعلق به کشور ثالث را که به سمت رژیم صهیونیستی حرکت میکرد پس از اعلام هشدارهای پیشگیرانه، هدف قرار داد تا تجارت دریایی رژیم صهیونیستی از ناحیه جنوب فلسطین و خلیج عقبه نیز به طور کامل متوقف شود.
گام سوم حملات ارتش یمن، در پاسخ به اقدامات انگلستان و ایالات متحده در دریای سرخ و تنگۀ باب المندب بود. در ابتدا ائتلافی از اروپا با همراهی آمریکا حملاتی را علیه ارتش یمن آغاز کردند تا شاید بدین شکل مانع از تداوم حملات ارتش یمن علیه شناورهای رژیم صهیونیستی در دریای سرخ شوند. اما پس از ضرباتی که هم پیمانان اروپایی رژیم صهیونیستی از ارتش یمن دریافت کردند، اروپاییها از این ائتلاف خارج شدند و تنها انگلستان در کنار ایالات متحده باقی ماند.
گام چهارم ارتش یمن، توسعۀ حملاتش علیه رژیم صهیونیستی، انگلستان و ایالات متحده تا اقیانوس هند بود. در این مرحله، تمام اهدافی که در مراحل قبلی در دریای سرخ اجرا شده بود به دریای عرب و اقیانوس هند نیز تسری پیدا کرد. و در نهایت در گام پنجم، ارتش یمن، محدودۀ حملات خود را به دریای مدیترانه گسترش داد.
>>آغاز دوبارۀ حملات، پس از آتش بس
در جریان آتش بسی که پس از روی کار آمدن «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در نوار غزه به وجود آمد، ارتش یمن نیز حملات خود را به ناوگان صهیونیستی و منتسب به این رژیم متوقف ساخت. اما پس از برقراری آتش بس تقریباً دو ماهه در غزه، با آغاز مجدد حملات رژیم صهیونیستی در غزه، ارتش یمن نیز حملات خود را از سر گرفت.
ویژگی این دور از حملات ارتش یمن این بود که از نظر کیفی و کمی بر حملات این عضو محور مقاومت افزوده شد. به عنوان مثال، انصارالله یمن تا کنون چند مرتبه، فرودگاه «بن گوریون» را هدف قرار داده است. اما طی این حملات در نهایت، چند ساعت این فرودگاه از خدمت خارج شده بود. اما حملۀ اخیر ارتش یمن به فرودگاه «بن گوریون»، به طور کامل این فرودگاه را از خدمت خارج کرد.
>>ضربه به انسجام داخلی صهیونیستها
حملات ارتش یمن علیه رژیم صهیونیستی در این دوره یک ویژگی دیگر را نیز با خود به همراه دارد. استمرار حملات انصارالله موجب شده محیط متشنج داخلی رژیم صهیونیستی بیش از گذشته دچار تشتت شود و این روزها با استمرار حملات ارتش یمن، آتش آن افروختهتر شود. این فضا به گونهای است که برخی کارشناسان، احتمال جنگ داخلی در سرزمینهای اشغالی را محتملتر از هر زمان دیگری میدانند.
این اختلافات همزمان با چالش کمبود نیرو در ارتش رژیم صهیونیستی در حال شعله ور شدن است؛ ارتشی که این روزها از هر گوشۀ آن ندای تمرد در حال بلند شدن است و با ضرباتی که از نیروهای مسلح یمنی دریافت میکند، بیش از پیش اعتماد به نفس خود را از دست میدهد.
در همین راستا حمله صبح امروز به عمق فرودگاه بن گوریون، یک شاهکار نظامی به حساب می آید؛ چرا که موشک بالستیک نیروهای مسلح یمن با عبور از تمامی لایههای پدافندی رژیم صهیونیستی موفق به اصابت به نقطه ای شد که صهیونیستها بالاترین سطح تدابیر حفاظتی را برای آن در نظر گرفته بودند.
آنچه توسط ارتش یمن در سرزمینهای اشغالی رقم خورد، علاوه بر اینکه به فضای اختلاف موجود در سرزمینهای اشغالی دامن زد، موجب ناامیدی و هراس صهیونیستهای مهاجر فلسطین شد؛ آنهایی که روزگاری این سرزمین را برای خود امن تعریف میکردند، حال در مقابل عضوی از محور مقاومت قرار گرفتهاند که حتی آمریکا هم از مقابله و همآوردی با آن ناتوان است.
صهیونیست ها پیش از این با ارتکاب جنایت و دریافت حمایت از ایالات متحده، خود را از بن بستهای قبلی عرصه نبرد خارج میکردند اما حال در نقطهای قرار گرفتهاند که حتی آمریکاییها هم توان برونرفت از آن را ندارند و در تلاشند تا با درخواست از طرف یمنی برای توقف حملات به شناورها و کشتی های صهیونیستی خروجی آبرومندانه را برای خود از این کارزار رقم زنند.
انتهای پیام/