نصرت الله ملکی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه اظهار کرد: سن آفت بزرگی برای غلاتی مانند گندم و جو محسوب میشود که میتواند به دانههای این دو محصول آسیبی جدی وارد کرده و باعث خسارت به کشاورزان شود.
وی افزود: در صورتی که مبارزه صورت نگیرد این آفت هر ساله در مزارع باعث آسیب و زیان میشود و هر ساله باید با این آفت مبارزه کرد.
مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: این آفت دو مرحله دارد، مرحله سن مادر و مرحله پوره که مراحل اولیه سن مادر در اوایل بهار ظاهر میشود.
ملکی عنوان کرد: در مزارع استان کرمانشاه تاکنون در 280 هزار هکتار با این آفت مبارزه شده و هنوز در مناطق معتدل و سردسیر استان مبارزه با این آفت ادامه دارد.
وی با بیان اینکه مرحله پوره در مراحل بعدی ظاهر میشود و در مرحله خوشه است، گفت: اکنون در مناطق گرمسیر استان، در شهرستانهای سرپل ذهاب، گیلان غرب و ثلاث باباجانی آغاز فعالیت آفت پوره است.
مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه خسارت پوره به دانه است، گفت: آفت پوره سن خسارت کمی و کیفی دارد که باعث کاهش محصول و کاهش کیفیت آن شده و این موضوع بسیار مورد اهمیت است و انتظار داریم که کشاورزان مبارزه با این مرحله را جدی بگیرند.
ملکی افزود: سموم مورد نیاز به اندازه کافی در فروشگاههای سراسر استان برای کشاورزان فراهم شده است.
انتهای پیام/.