دوشنبه، 08 اردیبهشت، 1404

راهکار تجار فلسطینی غزه برای مقابله با جنگ و محاصره اقتصادی

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «عائد ابورمضان»، رئیس اتاق تجارت و صنعت نوار غزه از زیان 40 میلیارد دلاری بخش خصوصی غزه در نتیجه جنگ اخیر پرده برداشت.

وی افزود: دشمن صهیونیستی جنگ اقتصادی و روانی هدفمندی را با هدف گسترش فساد، آشوب و ناامنی در نوار غزه در دستور کار خود قرار داده است.

رئیس اتاق تجارت و صنعت نوار غزه با اشاره به شکل‌گیری نظام موسوم به هماهنگی (تنسیقات) که توسط ارتش اسرائیل در مورد ورود کالاها و مواد غذایی به نوار غزه ایجاد شده، ادامه داد: از زمان توافق برای برقراری آتش‌بس اخیر مجموع کالاهای وارده شده به نوار غزه مبتنی بر نظام هماهنگی 330 میلیون دلار بوده است. این عدد بدون محاسبه ارزش کالاها و هزینه‌های حمل و نقل آنها به داخل باریکه غزه بوده است.

براساس نظامی هماهنگی ورود کلیه کالاهای ضروری، مواد غذایی و حتی داروها و کالاهای پزشکی تنها پس از هماهنگی با تل‌آویو و اخذ مجوزهای لازم از مراجع حقوقی این رژیم صورت خواهد گرفت.

عائد ابورمضان زیان و خسارت‌های مستقیم وارده به بخش خصوص نوار غزه را 40 میلیارد دلار اعلام کرد و از تشدید بحران موسوم به کمبود دارایی‌های نقدی و شکل‌گیری بازار سیاه در این باریکه به عنوان دو چالش مهم پیش روی اقتصاد غزه یاد کرد.

وی در پایان افزود: به رغم فشارهای سنگین ناشی از جنگ و اشغالگری صهیونیست‌ها بسیاری از تجار فلسطینی ساکن نوار غزه موفق شده‌اند تا با اتکا به حمایت از تولید کالاها و محصولات ساخت داخل نوار غزه، اشغالگری اسرائیل را به چالش بکشند.

 

ابورمضان در پایان خطاب به جهانیان گفت: ما در غزه باقی خواهیم ماند و هرگز این باریکه را ترک نخواهیم کرد و نیازمند حمایت جهانیان برای بازسازی همه آن چیزی هستیم که اشغالگران صهیونیست ویران کرده‌اند.

انتهای پیام/

1 هفته پیش

دسته‌بندی‌ها