سید علیرضا سجادیزاده در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بندر دیر با اشاره به اینکه این بندر از توانمندی بالایی در عرصههای مختلف برخوردار است اظهار داشت: شهرستان دیر در ابعاد گوناگون تجاری، گردشگری، کشاورزی، اقتصادی، پرورش آبزیان و طرحهای سرمایهگذاری اقتصاد دریا محور، از ظرفیت بالایی برخوردار است.
وی بندر دیر را قطب صادرات کالای تجاری ایران به کشور قطر نام برد و افزود: به دلیل نزدیکی بندر دیر با بندر «الرویس» قطر و تعاملات اقتصادی دیرینه بین استان بوشهر و این کشور، امروز تمایل و ضرورت در گسترش روابط اقتصادی در این منطقه نه فقط از سوی ما بلکه از ناحیه آنها هم به شدت احساس میشود.
فرماندار دیر با بیان اینکه قطریها علاقمند سرمایهگذاری در بندر دیر هستند بیان کرد: در راستای ارتقای روابط ایران و قطر در عرصههای مختلف تعاملات اقتصادی بین دیر و قطر افزایش یافته است.
سجادیزاده از طرح توسعه بندر دیر با مشارکت سرمایهگذاران قطری خبر داد و تصریح کرد: رابطه تجاری و بازرگانی با قطر مورد تاکید رئیس جمهوری و در استان هم مورد توجه استاندار بوشهر قرار دارد و به تبع آن هم نماینده دولت در شهرستان دیر در این راستا حرکت میکند که زمینه توسعه و مراودات بازرگانی بین دو بندر دیر و بندر الرویس قطر شتاب بیشتری صورت گیرد.
وی با اشاره به بازدید سرمایهگذار قطری از زیرساختهای بندری دیر اضافه کرد: این سرمایهگذار به نمایندگی از سرمایهگذاران بندر الرویس قطر بهمنظور آشنایی بیشتر از بندر دیر از زیرساختهای آن بازدید کرد.
محمود محفوظ سرمایهگذار قطری هم در گفتوگوی کوتاه با >>خبرگزاری تسنیم در بندر دیر با اشاره به رابطه خوب ایران با قطر اظهار داشت: روابط تجاری ایران و قطر گسترش یافته و بندر دیر یکی از مناطق مهم در توسعه تجارت دریایی است.
وی افزود: ایران بهویژه بندر دیر فاصله اندکی با بندر الرویس قطر دارد و واردات کالا از جمله میوه و سبزی تازه از بندر دیر مور توجه ویژه قرار دارد و در این راستا طرح توسعه بندر دیر مورد توجه ویژه قرار گرفته است.
نماینده سرمایهگذاران قطری از زیرساختهای بندری، اسکله رمپ، ایکس ری، انبار تخلیه و بارگیری بندر دیر بازدید کرد.
انتهای پیام/190