به گزارش خبرنگار اجتماعی >>خبرگزاری تسنیم، تفاهمنامه همکاری حقوقی بین مرکز خدمات مشاوره ایرانیان خارج از کشور و هیئت آژانس فدرال و دولتی روسیه با حضور هیئت روسی در تهران به امضا رسید.
به گزارش تسنیم، در مراسم امضای این تفاهمنامه، >>الکساندر شپیلنکو؛ رئیس هیئت روسی و مشاور رئیس آژانس فدرال دولتی همکاریهای روسیه (خانه روسیه) با بیان اینکه "ما زیرمجموعه وزارت خارجه روسیه هستیم و رئیس آژانس از مقامات دولتی روسیه محسوب میشود."، اظهار کرد: ما در زمان حاضر در 80 کشور مختلف جهان دارای دفاتر مستقل نمایندگی هستیم و این دفاتر در کشورهای بزرگ، خارج از ساختمان سفارت روسیه و در دفاتر مستقل در آن کشور مستقر هستند و در کشورهای کوچک، دفاتر آن داخل سفارت روسیه فعال است.
وی با اعلام انجام تفاهمات اولیه برای راهاندازی خانه روسیه در ایران در سطوح عالی بین مقامات دو کشور تصریح کرد: بهزودی شاهد افتتاح >>"خانه روسیه" در تهران خواهیم بود و فعلاً نماینده ما در سفارت روسیه در تهران مستقر است.
مشاور رئیس آژانس فدرال دولتی همکاریهای روسیه متذکر شد: هدف ما به هیچ عنوان تحمیل فرهنگ روسیه به کشورهای دیگر نیست و هدف ما صرفاً شناساندن روسیه و ظرفیتهای کشورمان به کشورهای مختلف است که با آنها رابطه داریم.
وی با اشاره به اعطای بورس تحصیلی روسیه به دانشجویان کشورهای مختلف یادآور شد: در زمان حاضر 30 سهمیه بورس روسیه به دانشجویان ایرانی اعطا شده است که در تلاش هستیم این تعداد را به 500 دانشجوی بورسیه افزایش دهیم.
شپیلنکو ادامه داد: البته هیچ یک از این دانشجویان بورسیه در روسیه قرار نیست پس از اتمام تحصیلات خود در روسیه بمانند و این دانشجویان با اتمام تحصیلات خود به کشور خود بازمیگردند.
وی با توجه به اجرای برنامهای با عنوان "نسل جدید" توسط خانه روسیه برای معرفی مراکز توریستی و دیدنی روسیه خاطرنشان کرد: در زمان حاضر برای شهروندان ایرانی مقیم روسیه خدمات خاص حقوقی و البته از طریق سفارت روسیه ارائه میکنیم و این خدمات به دانشجویان بورسیه ایرانی در روسیه نیز ارائه میشود.
به گزارش تسنیم، >>دکتر سید مجید حلاجزاده؛ رئیس مرکز خدمات مشاوره ایرانیان خارج از کشور نیز در مراسم امضای این تفاهمنامه اعلام کرد: >>"شورای حل اختلاف 2656 ویژه ایرانیان خارج از کشور" تنها شعبه حل اختلاف کشور است که برای رسیدگی به دعاوی حقوقی، نه با محدودیت جغرافیایی و نه با محدودیت مالی مواجه است چرا که شوراهای حل اختلاف صرفاً پروندههایی تا سقف 100 میلیون تومان را میتوانند مورد رسیدگی قرار دهند و آن پرونده باید در محدوده جغرافیایی آنها باشد اما شعبه حل اختلاف این مرکز حتی پروندههایی تا 1000 میلیارد تومان و بالاتر را بدون محدودیت جغرافیایی ان پرونده میتواند مورد رسیدگی قرار دهد.
وی متذکر شد: ما این پیشنهاد را برای طرف روسی داریم که از این پس در تمام قراردادهای تجاری بین تجار روسیه و ایران، این بند قید شود که شورای حل اختلاف ایرانیان خارج از کشور، بهعنوان داور و مرجع رسمی اولیه برای رسیدگی به این دعاوی حقوقی تعیین شود.
انتهای پیام/