یکشنبه، 18 خرداد، 1404

ردپای ترکیه در خراب کردن ماکارونی ایران

به گزارش سرویس اقتصادی پایگاه خبری ساعدنیوز، رسول شفق، سخنگوی انجمن صنفی ماکارونی در گفتگو با «خانه اقتصاد» گفت: مسمومیت ماکارونی می‌تواند ناشی از سس، سویا، قارچ و یا گوشت باشد، ولی آن را به گردن ماکارونی می‌اندازند تا این صنعت را از بین ببرند.

ممکن است ترک‌ها نقشه کشیده باشند تا ماکارونی ایران را بین مردم خودمان خراب کنند، ماکارونی ترک سالها در بازار ایران خدایی میکرده، اما الان جایگاهی ندارد.

سایر ویدیوهای خبری را اینجا دنبال کنید

6 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها