جمعه، 13 تیر، 1404

طرز تهیه حلوای سنتی آرد گندم به روش مادربزرگ ها/ حلوا هم حلوای قدیمی، نگم از عطرش که تا 7 تا کوچه اونطرفتر هم میره+ انواع تزیین

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده کردید از آپارات آشپزی شکوفه انتخاب و در اختیار شما قرار داده شده است.

مواد لازم حلوا سنتی با آرد گندم (Halva)

چهار لیوان آرد (آرد سنگک)

دو لیوان شکر

دو لیوان آب

نصف لیوان زعفران دم کرده

یک قاشق چای خوری پودر هل

نصف استکان گلاب

صد گرم کره

سه چهارم لیوان روغن مایع

آرد رو ابتدا باید حتما با شعله کم به مدت دو ساعت تفت داد .و مجدد الک کنید و 30 دقیقه داخل روغن و کره تفت میدهیم . و در انتها شربت را طی سه مرحله به مواد حلوا اضافه میکنیم .انقدر هم میزنیم تا زمانی که دیگر به تابه نچسبد .سعی کنید آرد را در ظرف رویی تفت دهید .

class="r-img-ratio">>

class="r-img-ratio">>

class="r-img-ratio">>

class="r-img-ratio">>

class="r-img-ratio">>

class="r-img-ratio">>

class="r-img-ratio">>

class="r-img-ratio">>

class="r-img-ratio">>

مطالب خواندنی سبک زندگی را در خوشه خبر از دست ندهید

10 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها