چهارشنبه، 11 تیر، 1404

آموزش آشپزی ؛ طرز تهیه یخنی تُرش غذای سنتی اصفهانی ها

آشپزی و غذاها بخشی گسترده از هر فرهنگی است که حتی در کشورهایی بزرگ مانند ایران هر قومیت فرهنگ غذایی خاص خود را دارند. برخی از سبک‌های آشپزی ریشه در فرهنگ و حتی جنگ‌های ملت‌ها دارد مانند پخت پیتزا که طبق تاریخ‌نگاری‌های موجود در جنگ‌های ایران و یونان بر روی سپرهای جنگجویان با مواد در دسترس و پنیر روستایی طبخ می‌شده‌است.

یخنی تُرُش یک نمونه از غذاهای قدیمی اصفهان است که هم اکنون خیلی کم پخت می‌شود. این غذای خوشمزه به واسطه داشتن پر زردآلو، به و آلو بسیار مقوی است.یخمه ترش به علت داشتن فیبر، نقشی مؤثر در بهبود عملکرد روده ها، هضم بهتر غذا و رفع یبوست دارد.

مطالب خواندنی سبک زندگی را در خوشه خبر از دست ندهید

11 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها