سه‌شنبه، 10 تیر، 1404

طرز تهیه شامی کباب اصفهان؛ غذای محلی خوشمزه‌ای که سرش حسابی دعواست/+ سس شامی که لذت این غذا رو چند برابر میکنه

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده کردید از یوتیوب بهنام رستمی انتخاب شده.

اگه دوستانِ کاشانی‌مون ناراحت نمیشن که شامی هویج رو یه غذای اصیل اصفهانی بدونیم البته نمیدونم شهرای دیگه هم سر این غذای اصیل ایرانی ادعایی دارن یا نه! ولی بین کاشانی ها و اصفهانی ها که سرش دعواست

مقدار مواد لازم

( برای 9 عدد شامی متوسط)

گوشت چرخکرده 300 گرم

هویج: 3 عدد

سیب زمینی: 1 عدد

پیاز: 1 عدد

آرد نخودچی: 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه.

برای سس شامی هویج:

پیاز: 1 عدد

گوجه فرنگی: 3 عدد

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

سرکه: 2 قاشق غذاخوری

شکر یک قاشق غذاخوری.

نکته: اگه بعد از یک ساعت موادتون به چسبندگی خوبی نرسیدن میتونین یک عدد تخم مرغ هم توش بشکونین. از آرد نخودچی زیادی توی مواد شامی استفاده نکنین چون سفتش میکنه و از ترد بودنش کم میکنه. یه بار امتحانش کنین تا ازین به بعد هفته ای یک بار شامی هویج داشته باشین.


مطالب خواندنی سبک زندگی را در خوشه خبر از دست ندهید

9 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها