سه‌شنبه، 31 تیر، 1404

طرز تهیه خورشت قیمه نذری جا افتاده با عطر و طعم خاطره انگیز روزهای ماه محرم/ +ادویه و چاشنی‌ها و انواع تزیین

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده کردید طرز تهیه قیمه نذری برای 10 نفر بود که از آپارات آشپزی با مهتاب انتخاب و در اختیار شما قرار گرفته شده است.

نکته مهم : یک و نیم ساعت بعد از لیمو امانی اضافه کردن خورشت جا افتاده شد ،کل فرآیند پخت 3/5 ساعت زمان برد بسته به نوع گوشت دیر پز یا زود پز بودنش و حتماااا دقت کنید یه رب آخر پخت نمک و گلاب رو به خورشت اضافه کنید .

این مقدار مواد اولیه برای 10 پرس می باشد.

مواد لازم :

گوشت خورشتی : 1 کیلو گرم

لپه: 10 قاشق غذاخوری سر پر

پیاز : 2 عدد بزرگ

رب گوجه : 4 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده : 3 قاشق غذاخوری

گلاب : 3 قاشق غذاخوری

هل : 10 عدد سابیده شده

زنجبیل در صورت دلخواه : 1 قاشق چایخوری

زرد چوبه و فلفل : 1 قاشق چایخوری

نمک : من یک قاشق مربا خوری ریختم در کل باز هم تست کنید اگر لازم بود به میزان لازم ادویه ها و نمک رو کم و زیاد تر کنید.

پلو : 10 پیمانه

زرشک به میزان لازم

سیب زمینی : 3 عدد بزرگ

class="r-img-ratio">>

class="r-img-ratio">>

class="r-img-ratio">>

class="r-img-ratio">>

class="r-img-ratio">>


مطالب خواندنی سبک زندگی را در خوشه خبر از دست ندهید

3 هفته پیش

دسته‌بندی‌ها