به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده کردید طرز تهیه قیمه نذری برای 10 نفر بود که از آپارات آشپزی با مهتاب انتخاب و در اختیار شما قرار گرفته شده است.
نکته مهم : یک و نیم ساعت بعد از لیمو امانی اضافه کردن خورشت جا افتاده شد ،کل فرآیند پخت 3/5 ساعت زمان برد بسته به نوع گوشت دیر پز یا زود پز بودنش و حتماااا دقت کنید یه رب آخر پخت نمک و گلاب رو به خورشت اضافه کنید .
این مقدار مواد اولیه برای 10 پرس می باشد.
مواد لازم :
گوشت خورشتی : 1 کیلو گرم
لپه: 10 قاشق غذاخوری سر پر
پیاز : 2 عدد بزرگ
رب گوجه : 4 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده : 3 قاشق غذاخوری
گلاب : 3 قاشق غذاخوری
هل : 10 عدد سابیده شده
زنجبیل در صورت دلخواه : 1 قاشق چایخوری
زرد چوبه و فلفل : 1 قاشق چایخوری
نمک : من یک قاشق مربا خوری ریختم در کل باز هم تست کنید اگر لازم بود به میزان لازم ادویه ها و نمک رو کم و زیاد تر کنید.
پلو : 10 پیمانه
زرشک به میزان لازم
سیب زمینی : 3 عدد بزرگ
class="r-img-ratio">>
class="r-img-ratio">>
class="r-img-ratio">>
class="r-img-ratio">>
class="r-img-ratio">>