به گزارش سرویس آشپزی ساعدنیوز، شله زرد یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که به عنوان دسر یا پیش غذا نیز شناخته می شود. شله زرد ترکیبی از برنج، زعفران، گلاب، شکر و دارچین است که با دستورات مختلفی تهیه میشود و در مناسبت هایی چون محرم، ماه رمضان به عنوان نذری پخش می گردد. پس از پخت نهایی، شله زرد را در کاسهها یا ظرفهای سرو ریخته و تزئین می کنند. برای تزیین روی شله زرد ، تزیین شله زرد در ظرف مستطیل، تزیین شله زرد تک نفره، تزیین آش شله زرد و... ایده های زیادی وجود دارد که در ادامه مشاهده می کنید. اگر شما هم می خواهید به تزیین روی دیگچه، تزیین ظرف کوچک شله زرد، تزیین شله زرد برای مدرسه بپردازید، با ما همراه شوید.
class="r-img-ratio">>
class="r-img-ratio">>
class="r-img-ratio">>
class="r-img-ratio">>
class="r-img-ratio">>
class="r-img-ratio">>
class="r-img-ratio">>
class="r-img-ratio">>
class="r-img-ratio">>
class="r-img-ratio">>
class="r-img-ratio">>
class="r-img-ratio">>
class="r-img-ratio">>
class="r-img-ratio">>
class="r-img-ratio">>
class="r-img-ratio">>
class="r-img-ratio">>
class="r-img-ratio">>
class="r-img-ratio">>
class="r-img-ratio">>
class="r-img-ratio">>
class="r-img-ratio">>