به گزارش سرویس آشپزی پایگاه خبری ساعدنیوز، غذاهای دریایی از جمله ماهی و میگو دارای خواص بسیار هستند، اما متاسفانه بسیاری از افراد به علت بوی زهم، از خوردن آنها طفره میروند. با ادویه مخصوص ماهی و میگو، ضمن اینکه عطر و طعمی دلچسب پیدا میکنند، طبع سردشان هم متعادلتر میشود. با استفاده از ادویه مخصوص ماهی و میگو دیگر خبری از بوی ضخم آنها نخواهد بود. مهم نیست میخواهید این مواد غذایی را سرخ کنید یا به صورت کبابی طبخ نمایید، در هر حال باید فکری برای از بین بردن بوی آن داشته باشید. بهترین راه حل این است که به سراغ انواع ادویههای مخصوص ماهی و میگو بروید. در واقع باید گفت در تهیه این نوع از ادویهها از بذر و گیاهان متنوعی استفاده میشود. برای اینکه بتوانید از آنها عطر و طعم دلنشینی به دست آورید، لازم است تا به نسبت خاصیت ادویهها را با یکدیگر ترکیب نمایید. در غیر این صورت احتمالاً طعم برخی از آنها بر سایرین غالب خواهد شد.
مواد لازم برای ادویه مخصوص ماهی و میگو
آویشن: 5 قاشق چایخوری
نمک: 2 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: 2 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه: 2 قاشق چایخوری
پودر زیره سیاه: 1 قاشق چایخوری
پودر پیاز: 1 قاشق چایخوری
پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
گشنیز پودر شده: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه ادویه مخصوص ماهی و میگو
تمام ادویهها را در کاسه بزرگی بریزید و با چنگال به خوبی هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود. ادویه ماهی باید در جای خشک، خنک و تاریک نگهداری شود و در ظرف در بسته باشد. این ادویه را میتوانید به ماهی و میگو و انواع غذاهای دریایی اضافه نمایید.
class="r-img-ratio">>
مواد لازم ادویه مخصوص ماهی و میگو روش دوم
تخم گشنیز: 1 پیمانه
فلفل سیاه: 1 و نیم پیمانه
زیره سبز: 1 و نیم پیمانه
زیره سیاه: 1 و نیم پیمانه
دارچین: به مقدار لازم
گل محمدی خشک: 15 عدد
جوز هندی: 3 عدد
میخک: 5 عدد
زنجبیل: 1 تکه بزرگ
طرز تهیه ادویه مخصوص ماهی و میگو روش دوم
مانند روش قبل عمل کنید، فقط تخم گشنیز را قبل از آسیاب کردن کمی تفت دهید. مراقب باشید نسوزد. بهتر است قبل از آسیاب کردن زنجبیل، جوز هندی و میخک را در هاون بکوبید تا کمی نرم شوند.
class="r-img-ratio">>
مواد لازم ادویه مخصوص ماهی و میگو روش سوم
نمک: 5 قاشق غذاخوری
پودر خردل: 1 و نیم قاشق چایخوری
فلفل دلمهای خشک شده: 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1 و نیم قاشق چایخوری
فلفل سفید: 1 و نیم قاشق چایخوری
پودر برگ بو: 1 و نیم قاشق چایخوری
پودر میخک: 1 قاشق چایخوری
زنجبیل: 1 قاشق چایخوری
هل: 3 و نیم قاشق چایخوری
طرز تهیه ادویه مخصوص ماهی و میگو روش سوم
تمامی مواد را از سنگ، خاک و چوب خشک کاملاً پاک و تمیز کنید. سپس بطور جداگانه آسیاب کنید تا عطر و بوی آنها حفظ شود. ادویههای آسیاب شده را در ظرفی به خوبی مخلوط کنید. جهت حفظ عطر و بوی ادویه، حتماً آن را در شیشه در بسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید. بهتر است قبل از مصرف کمی آن را تفت دهید. از این ادویه میتوانید برای طعمدار کردن انواع میگو و ماهی استفاده کنید.
class="r-img-ratio">>
جمعبندی
ادویه مخصوص ماهی و میگو نهتنها میتواند بوی نامطبوع غذاهای دریایی را از بین ببرد، بلکه به آنها عطر و طعمی دلپذیر اضافه میکند که تجربهای لذتبخش از خوردن این نوع غذاها را فراهم میآورد. با استفاده از ترکیبات مختلفی که در این مقاله معرفی شد، میتوانید ادویهای تهیه کنید که با سلیقه و ذائقهتان هماهنگ باشد. فراموش نکنید که نگهداری صحیح ادویهها در شرایط مناسب و استفاده از آنها در زمان مناسب، میتواند به حفظ عطر و طعم آنها کمک کند. با دنبال کردن این روشها، میتوانید به راحتی انواع غذاهای دریایی را با طعمی خاص و دلچسب تهیه کنید و از خواص مفید آنها بهرهمند شوید. با این ادویهها، از خوردن ماهی و میگو لذت بیشتری ببرید و سفرهتان را رنگینتر کنید!