به گزارش سرویس آشپزی پایگاه خبری ساعدنیوز، خورش قورمه سبزی از بهترین و خوشمزهترین غذاهای ایرانی است که اکثرا با گوشت گوسفندی تکهای تهیه میشود و بسیار هم پرطرفدار و مقوی است. اما به راحتی میتوان گوشت آن را تغییر داد و با مرغ آن را طبخ کرد. پخت خورشت قورمه سبزی با مرغ نیز خوشمزگی خاص خودش را دارد و برای طرفداران مصرف گوشت سفید بسیار جایگزین مناسبی است. پس با ساعد نیوز همراه باشید تا دستور تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه قورمه سبزی با مرغ
سینه مرغ: 1 عدد
لوبیا قرمز: 1/2 پیمانه
پیاز: 2 عدد
لیموعمانی: 3 عدد
سبزی قورمه سبزی سرخ شده: 700 گرم
زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار لازم
آبغوره: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
class="r-img-ratio">>
طرز تهیه قورمه سبزی با مرغ مجلسی و رستورانی
ابتدا لوبیا قرمز را بهتر است از شب قبل خیس کنید تا نفخش گرفته شود و چندین بار حتما آبش را تعویض کنید. سپس سبزی قورمه را آماده کنید. برای تهیه سبزی قورمه از ترکیب شوید (یک بسته)، تره (یک بسته)، گشنیز (یک و نیم بسته)، جعفری (یک و نیم بسته)، شنبلیله (یک چهارم بسته) و اسفناج (دو تا یا یک بسته برگ چغندر) پاک کرده و خوب با روغن جامد سرخ کنید.
پیازها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا کمی سبک و طلایی شود. سپس سینه مرغ را به دلخواه میتوانید فیله کنید و یا همان با استخوان با کمی نمک و فلفل سیاه پیازها تفت دهید تا سینه مرغ کمی سرخ و تغییر رنگ دهد.
در ادامه، لوبیا و سبزی قورمه سرخ شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا مواد به خوبی یکدست شوند. سپس چند پیمانه آب جوش روی مواد ریخته و درب قابلمه را بگذارید تا قورمه سبزی جا افتاده و روغن بیندازد. دقت کنید به اندازه کافی آب اضافه کنید تا دیگر نیازی به افزودن آب نباشد.
لیموعمانی را از قبل سوراخ کرده و برای 20 دقیقه در آب ولرم قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. سپس به همراه کمی آبغوره و زعفران دم کرده به قورمه سبزی اضافه کنید و بگذارید تا جا افتاده و مزه لیموعمانی خارج شود. در انتها نمک خورشت را اندازه کنید و به همراه پلو میل کنید. نوش جان!
قورمه سبزی با مرغ؛ مواد لازم برای روش دوم
ران مرغ: 2 عدد
لوبیا قرمز: 3 قاشق غذاخوری
سبزی قورمه سبزی: 1 کیلوگرم
گرد لیمو: 1 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی: 4 عدد
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
پیاز: 1 عدد
روغن: 2 فنجان
class="r-img-ratio">>
طرز تهیه قورمه سبزی با مرغ، روش دوم
ابتدا لوبیا را پاک کرده و سپس بشویید و به همراه 5 لیوان آب در قابلمهای مناسب بریزید. قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا لوبیا به خوبی پخته شود. سبزی قورمه سبزی را پاک کرده و بشویید، سپس خرد کنید. سبزی خرد شده را به همراه 1 فنجان روغن به خوبی سرخ کنید.
در مرحله بعد، رانهای مرغ را بشویید و پوست آنها را بکنید. سپس هر کدام از رانها را به دو تکه تقسیم کنید و به همراه سبزی و پیاز سرخ شده به لوبیا اضافه کنید. لیموعمانیها را با کمک چنگال سوراخ کنید و سپس به خورشت اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و حرارت گاز را روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا خورشت قورمه سبزی به مدت 2 ساعت دیگر بپزد تا به خوبی جا بیفتد.
نکات کلیدی در تهیه قورمه سبزی با مرغ
میتوانید از لوبیا چشم بلبلی یا چیتی نیز استفاده کنید.
از پرک لیموعمانی نیز میتوانید استفاده کنید.
به دلخواه میتوانید 1 قاشق غذاخوری رب نیز اضافه کنید.
هر چقدر سبزی شما بیشتر سرخ شود، رنگ قورمه سبزی تیرهتر خواهد شد.
حتما آبغوره را در 20 دقیقه انتهایی اضافه کنید تا رنگ خورشت را کم نکند.
با رعایت این نکات میتوانید یک خورش قورمه سبزی با مرغ عالی تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.