چهارشنبه، 28 خرداد، 1404

آموزش آشپزی ؛ طرز تهیه خوشمزه ترین باقلا پلو به سبک رستوران ها

به گزارش سرویس خانواده ساعدنیوز، آشپَزی یا پخت‌وپز یک توانمندی و فناوری برای فراهم آوردن غذا است. به شخصی که آشپزی کند، آشپز گفته می‌شود. آشپزی با این‌که یکی از کارهای روزمره برای تأمین انرژی انسان و رفع نیاز گرسنگی است اما یک هنر نیز تلقی می‌شود که از دانش شناخت مواد غذایی، هنر طعم‌دهی (مرینیت)، نانوایی، سس‌ها و… است که هرکدام به تنهایی با ذوق و هنر یک آشپز ماهر است که به‌دست می‌آید.

آشپزی و غذاها بخشی گسترده از هر فرهنگی است که حتی در کشورهایی بزرگ مانند ایران هر قومیت فرهنگ غذایی خاص خود را دارند. برخی از سبک‌های آشپزی ریشه در فرهنگ و حتی جنگ‌های ملت‌ها دارد مانند پخت پیتزا که طبق تاریخ‌نگاری‌های موجود در جنگ‌های ایران و یونان بر روی سپرهای جنگجویان با مواد در دسترس و پنیر روستایی طبخ می‌شده‌است.

مواد لازم :

باقلا : به میزان لازم

شوید خشک شده : به میزان لازم

ادویه ها شامل نمک . فلفل سیاه . زردچوبه . دارچین : به میزان لازم

برنج : به میزان لازم

مطالب خواندنی سبک زندگی را در خوشه خبر از دست ندهید

10 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها