شنبه، 24 خرداد، 1404

غذاهای بین‌المللی / طرز تهیه مقلوبه لبنانی با مرغ و بادمجان، یک پیش‌غذای خوش طعم

به گزارش سرویس مجله خانواده،مقلوبه مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و معروف عربی است که عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد و به روش‌های مختلف و با مواد متنوعی درست می‌شود، این غذای خوش طعم طرفداران زیادی دارد و برای پذیرایی خیلی شیک و مناسب است.

مواد لازم برای مقلوبه عربی با مرغ و بادمجان خوشمزه به سبک لبنانی

برنج

3 و نیم پیمانه

مخلوط سینه و ران مرغ

4 عدد

بادمجان

2 عدد

پیاز

2 عدد

سیب زمینی

1 عدد

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه کاری، پودر زیره و پودر سیر

به مقدار لازم

زعفران دمکرده

به مقدار لازم

دستور پخت مقلوبه عربی با مرغ و بادمجان خوشمزه به سبک لبنانی

طرز تهیه مقلوبه عربی با مرغ مرحله به مرحله

برای پخت این غذا ابتدا بادمجان ها را به صورت حلقه برش می زنیم و درون آب و نمک به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم تا تلخی آنها گرفته شود. سپس آنها را درون تابه ای حاوی روغن سرخ می کنیم و بعد از خارج کردن بادمجان ها، سیب زمینی ها را حلقه کرده و آنها را نیز سرخ می کنیم و بعد 1 عدد پیاز خلالی شده را در آن تفت می دهیم.

مرحله دوم: پخت مرغ ها

تابه را خالی کرده و حالا کمی روغن درون آن می ریزیم و 1 پیاز دیگر را خلالی کرده و درون آن تفت می دهیم و بعد از طلایی شدن تکه های مرغ را داخل تابه می ریزیم و آنها را نیز تفت می دهیم سپس کمی نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه کاری، پودر زیره و پودر سیر و آب به آن اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا مرغ ها برای 20 دقیقه بپزند.

مرحله سوم: چیدن مرغ و بادمجان داخل قابلمه

قابلمه ای دیگر را روی حرارت قرار می گذاریم تا کمی داغ شود کف آن کاغذ روغنی می اندازیم و سپس مرغ ها را از آب مرغ جدا می کنیم کف قابلمه می چینیم و به ترتیب سیب زمینی ها ، بادمجان ها و پیاز داغ را روی هم می ریزیم.

مرحله چهارم: نیم پز کردن برنج

برنج را که از قبل خیس کرده ایم داخل قابلمه ای دیگر می ریزیم و به اندازه یک بند انگشت از آب مرغ روی آن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله پنجم: دم گذاشتن غذا

آب برنج که کشیده شد آن را درون قابلمه حاوی مرغ می ریزیم و با کف قاشق آن را فشرده می کنیم زعفران دمکرده را روی آن می ریزیم، درب قابلمه را با دمکنی می پوشانیم و روی قابلمه قرار می دهیم و حرارت را کم می کنیم.

مرحله نهایی: برگرداندن قابلمه و سرو مقلوبه

بعد از گذشت 50 دقیقه حرارت را خاموش می کنیم و سپس قابلمه را درون دیسی مناسب برمی گردانیم و با سبزیجات دلخواه آن را تزئین و سرو می کنیم.

نکات مهم و فوت و فن تهیه مقلوبه عربی با مرغ

  • استفاده از ته دیگ سیب زمینی در این غذا سلیقه ای است اما به خوشمزه تر شدن غذا کمک می کند.

  • بعد از پخت مرغ آب آن را نگهدارید تا در هنگام سرو از آن استفاده نمایید.

  • مقلوبه را با گوشت قرمز، مرغ و سبزیجات تهیه می کنند.

  • برای راحتتر وارونه کردن قابلمه حتما از ظرف نچسب استفاده کنید.

  • می توانید کف قابلمه را نیز کاغذ روغنی بیندازید.


برای مطالب سبک زندگی در خوشه خبر کلیک کنید

2 روز پیش

دسته‌بندی‌ها