به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز،
موادلازم برای کوفته نخودچی:
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
آرد نخودچی 100 گرم
نعنا خشک به مقدار دلخواه (میتونید از مرزه و زیره هم استفاده کنید دلبخواهی هست)
نمک،فلفل سیاه،زردچوبه و ادویه به مقدار لازم
طرزتهیه:
پیاز رو رنده میکنیم و همراه با آب پیاز،آردنخودچی و مقداری نعنا خشک به همراه چاشنی های گفته شده به گوشت اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار میدیم. برای سس این کوفته،پیاز رو با کمی روغن تفت میدیم،در این حین که پیاز درحال تفت خوردن هست گوشت رو از یخچال درآورده و آنها را به صورت کوفته های کوچک درمیاریم. بعد از اینکه پیاز تفت خورد،زردچوبه اضافه میکنیم و تفت میدیم،سپس رب رو اضافه کرده و تفت میدیم و درنهایت آب، به همراه ادویه،نمک و فلفل اضافه میکنیم و درقابلمه رو میذاریم تا سس بجوشه. بعد از اینکه جوشید تعداد کمی کوفته رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم خودشون رو بگیرن،بعد کم کم بقیه ی کوفته هارو به همین روش اضافه میکنیم.بعد از اینکه کوفته ها رو درون سس قرار دادیم اجازه میدیم 510 دقیقه بجوشه،بعدازجوشیدن کوفته ها روی سس شناور میشن و حالا وقتشه که بذاریم 3045 دقیقه پخته بشن.به همین راحتی غذای سنتی اصفهانیمون آمادست و نوش جان